És notícia

...

24 d’octubre: Dia de la Biblioteca

Des de 1997, cada 24 d'octubre es conmemora el Día de la Biblioteca. La iniciativa sorgeix de la 'Asociación Española de Amigos del Libro Infantil y Juvenil', recolzada pel Ministeri de Cultura, a través de la Direcció General del Llibre, Arxius i Biblioteques, en record de la destrucció de la Biblioteca de Sarajevo, incendiada al 1992 durant el conflicte balcànic. La iniciativa va néixer per a traslladar a la opinió pública la importància de la biblioteca com a lloc de trobada dels lectors de totes les edats amb la cultura, i com a instrument de millora per a la formació i de la convivència humana. Cada any es realitza un cartell per a la commemoració. Aquest any, la il·lustració és obra d'Elena Odriozola i el text de l'escriptor Patxi Zubizarreta.

En motiu de la celebració del Dia de la Biblioteca, la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit ha col·laborat en l’elaboració de la guia Llibres cada dia. El Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona, a partir de la iniciativa de les Biblioteques del Baix Empordà, ha coordinat l’elaboració d'aquest recull de novel·les, contes infantils i llibres d’assaig sobre l’amor als llibres i a les Biblioteques: un homenatge a un ofici i una institució més necessaris que mai.

Consulteu la guia en línia Llibres cada dia a partir d’avui dilluns 24 d’octubre. Trobareu els llibres exposats a l’entrada de la Biblioteca Pública de Sant Feliu de Guíxols, per a que els pugueu mirar i endur-vos en préstec, durant tota la setmana.

Totes les persones que durant aquests dies aneu a qualsevol Biblioteca del Baix Empordà rebreu un punt de llibre del Dia de la Biblioteca. Cada Biblioteca ha fet el seu, podeu col·leccionar-los tots! Podeu veure i descarregar el punt de llibre de la Biblioteca de Sant Feliu de Guíxols.

Feliç dia de la Biblioteca a tothom!

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

De dilluns a divendres: 10 a 13h i de 16 a 20h
Dissabtes: 10 a 13h
Dissabte de Carnaval tancat
Horaris especials per Nadal (consulteu a la biblioteca)

CONTACTE

Av. de Fanals, 13 (Edifici Masia Bas)

17250 Castell-Platja d'Aro

Tf. 972825491

biblioteca@platjadaro.com

SEGUEIX-NOS!