És notícia

...

Dia Mundial del Teatre

Avui celebrem  el Dia Mundial del Teatre, que enguany compleix el 50è aniversari. Va ser l’Institut Internacional del Teatre de la UNESCO qui el va instaurar , encarregant a una personalitat del món del teatre la difussió d'un missatge.  
En aquesta ocasió l'autor del missatge és l'actor John Malkovich.  

Missatge del 50 aniversari del Dia Internacional del Teatre

L’Institut Internacional del Teatre-ITI de la UNESCO m’ha honorat amb la seua petició de realitzar aquest missatge en commemoració del 50é aniversari del Dia Mundial del Teatre. Tot seguit, dirigiré aquestes breus consideracions als meus companys del teatre, als meus companys de professió i camarades.


Que el vostre treball siga convincent i original! Que siga profund, commovedor, reflexiu i únic! Que ens ajude a reflectir allò que significa ser humà! I que aquest reflex siga guiat pel cor, la sinceritat, la candor i la gràcia! Que supereu l’adversitat, la censura, la pobresa i el nihilisme, cosa a la qual, certament, molts de vosaltres estareu obligats a fer front! Que sigueu beneïts amb el talent i el rigor necessaris per ensenyar-nos com batega el cor humà en tota la seua complexitat; així com amb la humilitat i curiositat necessàries per fer-ne l’obra de la vostra vida. I que siga el millor de vosaltres, ja que serà el millor de vosaltres. I, tot i així, es donarà només en els moments més singulars i breus allò que aconseguisca emmarcar la pregunta més bàsica de totes: Com vivim? Bona sort!
John Malkovich
 
 


cartell dia mundial del teatre

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

De dilluns a divendres: 10 a 13h i de 16 a 20h
Dissabtes: 10 a 13h
Dissabte de Carnaval tancat
Horaris especials per Nadal (consulteu a la biblioteca)

CONTACTE

Av. de Fanals, 13 (Edifici Masia Bas)

17250 Castell-Platja d'Aro

Tf. 972825491

biblioteca@platjadaro.com

SEGUEIX-NOS!