És notícia

...

Novetat editorial: 'Guía literaria de Londres'

Ático de los Libros  publica aquest mes de juliol la Guia literària de Londres, amb edició a càrrec de Joan Eloi Roca, un fascinant recorregut per la capital britànica de la mà d'alguns dels noms més destacats de la Literatura universal.



Aquest estiu se celebrarà la XXX edició dels Jocs Olímpics a Londres, una ciutat que, des de la seva fundació en l'època dels romans fins a arribar a ser la capital cosmopolita que és avui, ha recorregut un llarg camí.



La Guia literària de Londres és una recopilació de textos signats pels noms més destacats de la Literatura i que parlen de la capital britànica en diferents èpoques, dels seus monuments o d'experiències personals que van viure en les seves visites a la capital del Tàmesi, de la Londres que coneixem avui i de la Londres que va anar i ja no existeix.



Entre els autors que inclou aquesta guia es troben noms com Washington Irving, John Evelyn, Samuel Pepys, Daniel Defoe, Lord Byron, Jane Austen, Edmundo De Amicis, Xerris Dickens, Oscar Wilde, Fiódor Dostoyevski, Mark Twian, Joseph Conrad, Jack London, Natsume Soseki,  Chesteron o Kipling, entre altres.



També volem destacar la figura de l'espanyol Antonio Ponz, il·lustrat que durant el segle XVIII va viatjar per Europa amb un doble propòsit: defensar a Espanya de les crítiques que havia rebut de viatgers d'altres països, i contribuir a la reforma econòmica, social i artística que s'estava portant a terme en el nostre país amb els coneixements que pogués adquirir en aquests viatges.

 

coberta Guia literaria de Londres

 

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

De dilluns a divendres: 10 a 13h i de 16 a 20h
Dissabtes: 10 a 13h
Dissabte de Carnaval tancat
Horaris especials per Nadal (consulteu a la biblioteca)

CONTACTE

Av. de Fanals, 13 (Edifici Masia Bas)

17250 Castell-Platja d'Aro

Tf. 972825491

biblioteca@platjadaro.com

SEGUEIX-NOS!