És notícia

...

Presentació del llibre 'UN PAÍS QUE FA CAMÍ' de David Pagès


"Un país que fa camí és un recull de 80 articles, publicats en mitjans impresos d’àmbit comarcal i nacional, de l’any 2004 ençà, que tenen un fil conductor: contribuir a donar a conèixer –de manera amable, constructiva i positiva– Catalunya a la gent. Aquest és el punt que tenen en comú tots els escrits que hi apareixen, ordenats cronològicament dins els següents blocs: «Homenots i grans dones», «Mestres i amics», «Gironins», «Llibres», «Sortides i viatges», «Signes d’identitat» i «Un país amb arrels i futur»."



"Subratllo aquesta actitud amable, constructiva i positiva. Que la tria dels personatges i els temes dels quals parla l’ajuden a explicar d’una manera molt pedagògica i que convida a participar-ne. Vegeu, si no. Què mou en Pagès a parlar de l’Ainaud? La seva generositat. O del Dr. Broggi? El seu esperit de servei a les persones. O d’en Francesc Ferrer? La intensitat del seu compromís. I així amb tants altres personatges.
També la tria dels temes més generals va en aquesta mateix direcció: l’autoestima, la fe en el país, la sensibilitat, donar sentit a la vida, la pedagogia, la llengua, etc."
[del pròleg de Jordi Pujol]


David Pagés i Cassú

És llicenciat en filologia catalana. Comparteix la tasca docent amb les d’activista cultural i escriptor. El fil conductor de totes aquestes facetes és la voluntat de donar a conèixer Catalunya, els seus prohoms i els seus millors atributs.
Col•labora periòdicament amb el Diari de Girona i té articles i entrevistes publicats a les revistes Cavall Fort, Escola Catalana, Llengua Nacional, entre d’altres.
És autor de tres llibres –dos de narracions (Històries de l’avi Abdon i Històries de casa nostra) i un d’articles (Batecs d’un poble)– i, actualment, presideix l’associació Amics Gironins de Verdaguer.

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

De dilluns a divendres: 10 a 13h i de 16 a 20h
Dissabtes: 10 a 13h
Dissabte de Carnaval tancat
Horaris especials per Nadal (consulteu a la biblioteca)

CONTACTE

Av. de Fanals, 13 (Edifici Masia Bas)

17250 Castell-Platja d'Aro

Tf. 972825491

biblioteca@platjadaro.com

SEGUEIX-NOS!