És notícia

...

Projecte 'Estils de vida sostenibles' (UNESCOCAT)

El Centre UNESCO de Catalunya, amb la col·laboració del l'Obra Social "la Caixa" i la Generalitat de Catalunya, ha elaborat el Projecte "Estils de vida sostenibles", consistent en uns materials divulgatius adreçats a joves, que tenen com a principal objectiu qüestionar un model de societat basat en el consumisme i motivar el canvi d'hàbits, d'actituds i de patrons de consum en favor de la cultura de la sostenibilitat. 

 Els materials, concretament una revista en línia i una guia de debat (elaborada pel Worldwatch Institute) amb preguntes que conviden a la reflexió, estan basats en els continguts de l’informe anual del Worldwatch Institute, publicat en català per Unescocat: L’estat del món 2010: La transformació de les cultures. El pas del consumisme a la sostenibilitat”.

Podeu accedir als materials editats en quatre llengües (català, castellà, anglès i francès) a través de la pàgina web: http://mesomillor.unescocat.org/index.php/ca/revista i també a: http://www.unescocat.org/ca/departaments/sostenibilitat/projectes-destacats/estils-de-vida-sostenible

 

 

   

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

De dilluns a divendres: 10 a 13h i de 16 a 20h
Dissabtes: 10 a 13h
Dissabte de Carnaval tancat
Horaris especials per Nadal (consulteu a la biblioteca)

CONTACTE

Av. de Fanals, 13 (Edifici Masia Bas)

17250 Castell-Platja d'Aro

Tf. 972825491

biblioteca@platjadaro.com

SEGUEIX-NOS!