És notícia

...

Biblioteques de la Diputació de Girona publica la Guia de literatura infantil i juvenil per a aquesta primavera

El Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona ha publicat la Guia de literatura infantil i juvenil d’aquesta primavera, que esdevé una bona eina de selecció de llibres per a petits i joves durant aquest Sant Jordi.

La guia recull els títols de la bibliografia Llibres infantils de coneixements, selecció de novetats 2011-2013, que han presentat els membres del grup CLER (Club de Lectures Recomanades), el grup de professionals especialitzats en literatura infantil i juvenil de les biblioteques públiques de les comarques gironines.

La selecció inclou llibres de coneixements, de narrativa infantil i juvenil, còmics, llibres per compartir entre petits i grans, etc. L’edició d’enguany també dedica un apartat a la poesia per celebrar que la Joana Raspall fa 100 anys i s’hi destaca la seva obra titulada 46 poemes 2 contes. També es recull l’única obra infantil que ha publicat George R. R. Martin, autor de la famosa saga Cançó de gel i foc, que és coneguda com a Joc de trons.

Els llibres destaquen, d’una banda, per la qualitat i l’originalitat de les il·lustracions de Su Blackwell, Lia Bertran, Serge Bloch, Roberto Innocenti i Gilbert Legrand; per les adaptacions modernes d’obres clàssiques, com La caputxeta vermella, d'Aaron Frish, o, d’altra banda, perquè proposen activitats per al desenvolupament de la creativitat i la reflexió, com ara els llibres Cuinar és una festa!, Exploradors emocionals o Ratlles blaves, aquest últim guanyador del Premi Hospital Sant Joan de Déu 2012.

Així mateix, la il·lustradora Marta Such Falcó ha col·laborat en la guia d’aquesta primavera amb un dels seus dibuixos, que ocupa la coberta d'aquesta nova guia. Podeu consultar el treball de la il·lustradora al seu blog: http://martasuch.blogspot.com

Les guies impreses estan disponibles de manera gratuïta a totes les biblioteques públiques de les comarques gironines i també en versió en línia, al web http://www.bibgirona.cat/

Notícia publicada a GironaNotícies.com, el 26/04/2013

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

De dilluns a divendres: 10 a 13h i de 16 a 20h
Dissabtes: 10 a 13h
Dissabte de Carnaval tancat
Horaris especials per Nadal (consulteu a la biblioteca)

CONTACTE

Av. de Fanals, 13 (Edifici Masia Bas)

17250 Castell-Platja d'Aro

Tf. 972825491

biblioteca@platjadaro.com

SEGUEIX-NOS!