És notícia

...

EXPOSICIÓ: Il•lustracions del còmic 'SILENCIOS, LA JUVENTUD DEL CAPITÁN TRUENO' d'Alfonso López i Pepe Gálvez'

Del 7 al 30 de setembre de 2013
A la capella del Convent de Santa Clara
Horaris de la biblioteca


Inauguració i visita guiada dissabte 7 de setembre a les 13h
(a càrrec d'Alfons López i Pepe Gálvez)


Amb motiu del XXIII Festival Terra de Trobadors, la Biblioteca Municipal Ramon Bordas i Estragués organitza la mostra del còmic "Silencios, la juventud del Capitán Trueno" d'Alfonso López i Pepe Gálvez.

El 1956 apareixia un dels personatges clau en la història del còmic espanyol, el Capitán Trueno. En aquest àlbum, dos autors que aleshores eren nens, Alfonso López i Pepe Gálvez, han volgut donar una altra mirada a aquell clàssic apropant-lo al gènere de la novel•la gràfica, amb un tractament d'intriga més que d'èpica, però sempre des del respecte al seu esperit.

Ens trobem, doncs, amb uns joves Capitán Trueno i Goliath, immersos en un moment històric interessant de la Península Ibèrica, en què els regnes cristians i l'Al-Andalus almohade lluiten, conviuen i comercien.

Alfonso López, un artesà del relat de còmic, retrata amb un traç d’una gran elegància aquest personatge heroic que és el Capitán Trueno. La història comença a Castelló d’Empúries, quan el Capitán Trueno s’acomiada dels seus pares, els comtes d’Empúries, abans d’iniciar un viatge ple d’aventures.. Per això, Alfonso López es va documentar a fons sobre la història del nostre municipi. Aquí podeu veure un petit tastet del còmic:
                                                 

Editat l'any 2006 en el 50è aniversari de la creació del Capitán Trueno, l'àlbum és un homenatge al seus creadors, Víctor Mora i Ambrós.

Us convidem a tots a la inauguració, on podrem gaudir de les explicacions i comentaris dels autors.

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

De dilluns a divendres: 10 a 13h i de 16 a 20h
Dissabtes: 10 a 13h
Dissabte de Carnaval tancat
Horaris especials per Nadal (consulteu a la biblioteca)

CONTACTE

Av. de Fanals, 13 (Edifici Masia Bas)

17250 Castell-Platja d'Aro

Tf. 972825491

biblioteca@platjadaro.com

SEGUEIX-NOS!