És notícia

...

El 'Dream Team' de les lletres catalanes trepitja el Camp Nou aquest dissabte

Un 'equip' d'onze escriptors catalans serà rebut pel president Bartomeu i el conseller Mascarell per veure el partit Barça-Getafe en el marc de la nova edició de 'Lletres, al camp!'

Aquest dissabte, coincidint amb el partit de futbol entre el FC Barcelona i el Getafe al Camp Nou, onze autors catalans –el 'dream team' de les lletres catalanes– seran rebuts a l'estadi pel president del club, Josep Maria Bartomeu; el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i la directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Laura Borràs.

El grup d'escriptors veuran el partit des de la Llotja d'honor de l'estadi i obsequiaran el president Bartomeu amb un exemplar dedicat de la seva obra en el marc d'una nova edició de ' Lletres, al camp!', programa que organitza la Institució de les Lletres Catalanes per acostar la literatura al futbol.

A més, durant tot el mes d'abril s'han distribuït a les taquilles del Camp Nou més de 20.000 punts de llibre que apleguen frases d'aquests onze autors al voltant del món del futbol, el Barça i la literatura.

L'equip de 'Lletres, al camp!' 2014 està format pels següents 'titulars': Genís Sinca, Agustí Pons, Isabel-Clara Simó, Lolita Bosch, Care Santos, Manel Ollé, Marc Romera, Josep M. Benet i Jornet, Vicenç Pagès Jordà, Margarida Aritzeta i Iolanda Batallé.

Llegiu l'article a l'Ara, 2/05/2014

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

De dilluns a divendres: 10 a 13h i de 16 a 20h
Dissabtes: 10 a 13h
Dissabte de Carnaval tancat
Horaris especials per Nadal (consulteu a la biblioteca)

CONTACTE

Av. de Fanals, 13 (Edifici Masia Bas)

17250 Castell-Platja d'Aro

Tf. 972825491

biblioteca@platjadaro.com

SEGUEIX-NOS!