És notícia

...

Carvalho contra Vázquez Montalbán

Com sabeu, la biblioteca ha començat enguany una via de col·laboració amb el Teatre de Lloret que ha estat definit com Espai Off.

Han estat tres espectacles Sopars a domicili, Pentateatre atòmic i Carvalho contra Vázquez Montalbán, de molt diversa factura però amb la característica comú d’ estar concebuts per a ser representats en espais no convencionals.

Tot i que diferien en els plantejaments, tots tres han obtingut una molt bona acollida del públic lloretenc, fet que ens encoratja a continuar cercant noves propostes.

El darrer espectacle Carvalho contra Vázquez Montalbán, planteja la relació amor-odi entre el personatge literari i el seu autor, i a través d'ella i amb una posta en escena realment interessant -i a cops espectacular- recrea l'univers d'un dels autors més prolífics, i més compromesos des del punt de vista polític de Catalunya.

El plantejament de la directora, Txell Roda, sumant un actor professional, Joan Berlanga, amb usuaris de la biblioteca i ciutadans de Lloret, ens ha permès assolir una gran implicació en l'obra i un acostament a la literatura de Vázquez Montalbán i al teatre com a fet social i cultural.

A més, aquest mes de maig, el nostre Club de Lectura llegirà i comentarà la novel·la Los Mares del sur per acabar d'arrodonir la visió sobre les novel·les de la sèrie Carvalho de Manuel vázquez Montalbán.


Informació relacionada:

Cremant llibres a la biblioteca, per Josep Alum

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

De dilluns a divendres: 10 a 13h i de 16 a 20h
Dissabtes: 10 a 13h
Dissabte de Carnaval tancat
Horaris especials per Nadal (consulteu a la biblioteca)

CONTACTE

Av. de Fanals, 13 (Edifici Masia Bas)

17250 Castell-Platja d'Aro

Tf. 972825491

biblioteca@platjadaro.com

SEGUEIX-NOS!