És notícia

...

Les biblioteques podran vendre llibres

Centres de Girona, Banyoles i Torroella s'associen amb llibreries properes i seran punts de distribució d'exemplars nous

Quinze biblioteques públiques catalanes, entre elles quatre de Girona, la de Banyoles i Torroella de Montgrí, són les primeres que participaran en una prova pilot per facilitar la venda de llibres nous, tant en paper com digitals, des d'aquests equipaments a partir de l'octubre. Si l'experiència és satisfactòria el sistema es podria generalitzar a totes les biblioteques del país, tot i que encara no hi ha un termini per aquesta segona fase.
El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i el president del Gremi de Llibreters de Catalunya, Antoni Daura, van signar ahir un conveni en el qual s'inclou "potenciar la compravenda de llibres i llibres digitals per part dels usuaris de biblioteques", ja siguin novetats o títols de catàleg, "amb entrega en la biblioteca, llibreria o domicili".
El conveni de promoció del llibre farà que s'estrenyi la relació entre llibreries i biblioteques públiques, un lligam que el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, va pronosticar com a "beneficiós per a les dues parts i sobretot per al lector". La col·laboració es durà a terme a partir dels recursos ja existents i es revisarà anualment.

Llegiu tota la notícia al Diari de Girona, 26/05/2014

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

De dilluns a divendres: 10 a 13h i de 16 a 20h
Dissabtes: 10 a 13h
Dissabte de Carnaval tancat
Horaris especials per Nadal (consulteu a la biblioteca)

CONTACTE

Av. de Fanals, 13 (Edifici Masia Bas)

17250 Castell-Platja d'Aro

Tf. 972825491

biblioteca@platjadaro.com

SEGUEIX-NOS!