És notícia

...

'Millennium' ressuscita

Portada d''El que no et mata et fa més fort'.

La popular sèrie sueca continua amb un quart llibre, que surt avui arreu del món, escrit per David Lagercrantz per encàrrec dels hereus de Stieg Larsson.

Stieg Larsson no va poder veure mai la publicació de la seva trilogia Millennium, ni gaudir del fet de vendre vuitanta milions d'exemplars arreu del món, ni veure com els seus personatges Lisbeth Salander i Mikael Blomkvist esdevenien herois literaris del segle XXI. En canvi, onze anys després de la mort de l'escriptor, David Lagercrantz, també periodista i conegut a Suècia per haver escrit la biografia del futbolista Zlatan Ibrahimovic, ja va poder comprovar davant de periodistes de tot el món l'expectació creada per l'aparició del quart volum de la sèrie, que els hereus de Larsson li van encarregar que escrigués.
El que no et mata et fa més fort, que surt avui a 25 països i els drets de la qual s'han venut a 47 editorials d'arreu del món, torna a reunir la superdotada pirata informàtica Lisbeth Salander amb el periodista d'investigació Mikael Blomkvist.

Llegiu la notícia a El Punt Avui, 27/8/15.

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

De dilluns a divendres: 10 a 13h i de 16 a 20h
Dissabtes: 10 a 13h
Dissabte de Carnaval tancat
Horaris especials per Nadal (consulteu a la biblioteca)

CONTACTE

Av. de Fanals, 13 (Edifici Masia Bas)

17250 Castell-Platja d'Aro

Tf. 972825491

biblioteca@platjadaro.com

SEGUEIX-NOS!