És notícia

...

El Menú de Lletres de les Biblioteques del Gironès explora els camps pràctics de la ciència.

Les biblioteques públiques del Gironès han triat la ciència com a eix central de la 4a. edició del Menú de lletres. Així, sota el títol La ciència a prop teu, difondran, durant tot el mes de febrer, els seus fons relacionats amb l’especialitat científica triada per cadascuna. Com ve essent habitual, aquesta proposta es basa en l’exposició i recomanació dels llibres, revistes i pel·lícules a l’entorn de diferents àmbits.

Les especialitats seleccionades per les biblioteques participants en aquest cicle anual de prescripció bibliogràfica són l’astronomia (Biblioteca Juilà Cutiller de Llagostera), la biologia (Biblioteca Just M. Casero de Girona), la botànica (Biblioteca Iu Bohigas de Salt), la ciència i els infants (Biblioteca Massagran de Salt), ecologia (Biblioteca Municipal de Celrà), la física i la química (Biblioteca Ernest Lluch de Girona), la geologia (Biblioteca Antònia Adroher de Girona), les matemàtiques (Biblioteca Carles Rahola de Girona), la meteorologia (Biblioteca Salvador Allende de Girona), la paleontologia (Biblioteca Municipal de Cassà de la Selva) i la zoologia (Biblioteca Emília Xargay de Sarrià de Ter).

Paral·lelament, s’han programat algunes activitats divulgatives. La biblioteca Salvador Allende oferirà els tallers infantils “On ets Andròmeda” i “Màgia i ciència” els dissabtes 6 i 20 de febrer, respectivament, a les 11. 30h. I la Biblioteca Julià Cutiller ha organitzat conjuntament amb l’Observatori Astronòmic Can Roig de Llagostera la xerrada multimèdia “De què fa olor la lluna?”, el dissabte 13 de febrer, a les 19.30 h, a la Sala gran Centre Cultural Can Roig, gratuïta i oberta a tots els públics.

Val la pena esmentar que a aquesta iniciativa, que fins ara promovien les biblioteques de l’àrea urbana de Girona, s’hi han sumat les biblioteques de Celrà, Llagostera i Cassà de la Selva a partir de l’acord de col·laboració conjunt de totes les biblioteques del Gironès.

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

De dilluns a divendres: 10 a 13h i de 16 a 20h
Dissabtes: 10 a 13h
Dissabte de Carnaval tancat
Horaris especials per Nadal (consulteu a la biblioteca)

CONTACTE

Av. de Fanals, 13 (Edifici Masia Bas)

17250 Castell-Platja d'Aro

Tf. 972825491

biblioteca@platjadaro.com

SEGUEIX-NOS!