Servei de WIFI

Servei de Wi-Fi

La Biblioteca de Breda disposa de connexió Wi-Fi gratuïta, a més quatre ordinadors amb Internet.
Només cal tenir el carnet de soci i dir que es vol establir connexió a la persona responsable de la Biblioteca, ella et proporcionarà la contrasenya per a la connexió.
 

Accés
1. L’ús dels ordinadors serà gratuït i de lliure accés per a tothom. Els menors de 7 anys només podran accedir al servei si estan acompanyats d’una persona major de 18 anys. L’objectiu del servei serà garantir la possibilitat d’accés a les noves tecnologies a tota la població i potenciar-ne la utilització i el coneixement.
2. La biblioteca podrà establir: un horari restringit del servei, una agenda horària de reserves dels usuaris i un horari o sistema per regular la sol·licitud de suport del personal bibliotecari.
3. La biblioteca podrà restringir el servei amb l’objectiu de garantir-ne l’accessibilitat al major nombre possible d’usuaris.
4. L’excessiva demanda del servei provocarà que es prioritzi l’ús per a consulta bibliogràfica i l’ús cultural o d’interès pedagògic, sobre l’ús estrictament lúdic.
5. Es limitarà l’ús d’aquest servei a un temps determinat per persona.
6. Només es podrà retirar informació de la xarxa en suport digital o imprès dins dels límits que permetin la legislació vigent, la propietat, l’autor i qualsevol altra norma ètica o exigència implícita o explícita establertes en cada cas.
7. L’import a fer efectiu, per full imprès, vindrà determinat pel preu públic vigent.
8. El personal de la biblioteca té dret a tancar i donar per acabada una sessió en qualsevol moment si ho creu convenient.
9. A cada ordinador només hi podrà accedir una persona.
10. No està permès entrar a pàgines de contingut pornogràfic, violent o que vulnerin els drets humans.
11. La biblioteca no es fa responsable del contingut de la informació consultada ni de l’ús que se’n faci per part dels usuaris. Per contrapartida la biblioteca recomanarà pàgines web i continguts digitals contrastats i de qualitat.
12. Es respectarà la privacitat dels altres usuaris.

« Pàgina anterior

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir
Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Insta