Agenda d'activitats

Demostració de cuina termal

“La cuina termal i l’alimentació equilibrada del producte de proximitat” a càrrec de restauradors municipals, col•lectiu de cuiners de La Cuina Termal de Caldes de Malavella:
Carles Castillo, del Restaurant Fonda Esteba
Francesc Boadas, del Restaurant Ca la Manela
Pere Malagelada, del Restaurant Quimera de l’Hotel Melià Golf Vichy Catalán

Prenent com a base un únic producte de proximitat, elaborarem tres plats representatius de la Cuina Termal, tot aprenent a aprofitar els productes per a treure’n el màxim profit i rendiment.
Hora: 18h30
Lloc: sala polivalent de Cal Ferrer de la Plaça
Aquest acte forma part de l'activitat "El gust de la paraula", organitzat conjuntament per l'Oficina de Turisme i la biblioteca per celebrar el vintè aniversai de la biblioteca i la inauguració de la nova Oficina de Turisme.

Lloc de l'activitat

Biblioteca Francesc Ferrer i Guàrdia
C. de la Llibertat, 6, Caldes de Malavella

Mostra'm com puc arribar

Públic de l'activitat

Tots els públics

Dates i hores

El 11 de febrer de 2012 - 19:30 h

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta