Normes d'ús


La biblioteca Francesc Ferrer i Guàrdia és un servei públic de titularitat municipal i està inclosa en el Mapa de Lectura Pública de Catalunya. L’accés és lliure i gratuït.

Carnet de la biblioteca
Per obtenir el carnet de la biblioteca només cal que porteu en vostre DNI, NIE o passaport. És totalment gratuït i us permet endur documents en préstec i utilitzar els ordinadors. Els menors hauran de venir acompanyats dels seus pares o tutors

Servei de préstec
Us podeu endur en préstec 20 documents (10 llibres, 3 cd, 3 dvd, 4 revistes) durant un període màxim de 30 dies.

Servei de préstec interbibliotecari
Si no tenim el que busqueu us ho podem demanar a qualsevol altra biblioteca de la Xarxa.

Connexió a Internet
Podeu utilitzar els ordinadors 15 hores al mes. Els menors de 14 anys caldrà que tinguin l’autorització signada dels seus pares o tutors. La biblioteca disposa també d’un punt wifi per qui vulgui utilitzar el seu ordinador portàtil.

Club de lectura
Hem creat un grup de lectors conduït per l’Albert Mestres, escriptor amb residència a Caldes. Ens reunim periòdicament per a comentar les lectures escollides. Podeu informar-vos de les activitats del club al bloc que trobareu en aquesta mateixa web.

Visites escolars
Diàriament organitzem visites dirigides als alumnes de les dues escoles i la llar de Caldes. Expliquem contes, llegim i fem préstec de llibres. L’objectiu d’aquestes visites és gaudir de la lectura i ensenyar les normes bàsiques de la biblioteca als infants. 

« Pàgina anterior

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir
Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Pinte
Insta