Guies » Novetats

Tornar enrera | Versió per imprimir

Novetats novembre 2011 Caldes

Banner_tardor_novetats_2

Aquestes són les novetats de novembre a la biblioteca Francesc Ferrer i Guàrdia, de Caldes de Malavella:

Índex

(↑) - Biografia

Broggi, Moisès . Reflexions d'un vell centenari. Barcelona : Edicions 62, 2011 .
Resum : Mirant enrere, es veu que la vida passa molt de pressa i que els fets s'acumulen ràpidament. Un es troba al final gairebé sense adonar-se'n. La vellesa comporta sacrificis i renúncies, és cert, però també té els seus al·licients. El jove viu angoixat per les inseguretats del dia de demà. El vell, en canvi, en saber que no té futur, reconeix que el seu gran patrimoni és la memòria, font inesgotable de reflexions sobre nosaltres mateixos, sobre el món en què vivim i sobre les persones i esdeveniments que ens hem trobat al llarg de la vida. El futur és imprevisible, però les experiències viscudes fan veure que sovint els fets es repeteixen i que, malgrat que les coses canvien, l'home segueix essent el mateix de sempre, i que la humanitat és capaç d'ensopegar repetides vegades amb la mateixa pedra. Aquestes pàgines són el recull de reflexions d'un vell, d'un home centenari. Unes meditacions modestes sobre el món en què vivim. Un món que comença a l'interior de cadascú.

(↑) - Ciències socials

Carbonell, Eudald . El catalanisme evolutiu. Badalona : Ara Llibres, 2011 .
Resum : El llibre més radical i compromès d'Eudald Carbonell: en un moment de màxima intensitat del debat sobre el futur de Catalunya, un dels científics més rellevants del nostre país reflexiona sobre els condicionants sociològics, culturals i polítics que històricament han conformat el poble català, i aporta una mirada agosarada i apassionant sobre l'espècie catalana.

(↑) - Història

Macdonogh, Giles . Después del Reich: Crimen y castigo en la posguerra alemana.
Resum : El 7 de maig de 1945 es posava fi a la 2a Guerra Mundial. Però per a la població civil alemanya, el patiment no acaba aquí. En tant que culpable, Alemanya havia de ser castigada.Més de tres milions d'alemanys va morir després de l'anunci oficial del final de la guerra. Als Aliats no els va tremolar el pols a l'hora d'aplicar els mateixos mètodes de represió nazi: es van succeir onades de pillatge i expoli de les ciutats ocupades, violacions massives, es van reutilitzar els camps de concentració i extermini, es van expulsar a més de 16.000.000 de civils de les seves llars, amb prou feines es van repartir aliments entre una població famèlica... Después del Reich posa al descobert les veritats incòmodes de les decisions polítiques que van amparar l'horror d'una posguerra cruel i vengativa, i revela per primera vegada els testimonis d'un període funest de la història d'Europa, des de la immediata posguerra fins a la Conferència de Postdam i els processos de Nuremberg.

(↑) - Educació

Kovacs, Francisco . Aprendiendo a ser padres: El método Kovacs. Madrid : Martínez Roca, 2011 .
Resum : Aquest llibre és un manual de consulta indispensable al llarg de tot el procés educatiu. Les seves pàgines descriuen activitats variades que estimulen el desenvolupament cerebral dels infants, aporten solucions als problemes que apareixeran durant la seva educació i defineix les claus necessàries per a resoldre els perills als quals s'enfrontarà durant el seu creixement, fins a convertir-se en adults feliços capaços de superar les incoherències de la nostra societat actual.

(↑) - Ciències naturals

Sañé, Jaume . Conèixer els bolets. Valls : Cossetània, 2011 .
Resum : Un altre llibre de bolets? Sí, però aquest és diferent. "Conèixer els bolets" és la porta que et permetrà entrar al món dels bolets tocant de peus a terra, sense anar més enllà de la seva identificació, els seus valors culinaris i les seves curiositats. Es presenta una tria dels bolets més apreciats a la cuina, els més tòxics, els més curiosos, els més bonics... No saps què vol dir "estar tocat del bolet"? Doncs aviat ho sabràs.

(↑) - Música

Beirut, . The riptide.
Resum : A The Rip Tide, Zach Condon, renuncia a continuar de vacances, deixant de buscar inspiració en una tradició musical concreta. Aquest és un treball en el que el jove músic de Santa Fe es cita a ell mateix, en el que tornen a brillar els seus arranjaments i la seva veu afectada ens torna a xiuxiuejar històries romàntiques. En la seva quarta referència el “so Beirut” sembla completament definit i assumit, tant que des d’avui l’excel•lent només és possible per la via de l’excés o de la reinvenció. I ni una cosa ni l’altra es donen a “The Rip Tide”. (mondosonoro)
Bon Iver, . Bon Iver, Bon Iver.
Resum : Si cada segon del seu increïble debut es convertia en un lament poètic, usualment críptic, ara Vernon marca més el to i la llum del disc jugant amb els intruments, amb una paleta que amplia amb subtilitat el seu ventall musical, conscient de la vida són milers de detalls i el millor que una cançó pot fer és recollir-los amb uns pocs i epidermics minuts. Per a acponseguir-ho l’acompanyen bons amics(Sean Carey, Mike Noyce y Matt McCaughan, pero també músics que han treballat amb The National, Lucinda Williams, Arcade Fire, Andrew Bird o Sufjan Stevens) i, tot i així, sembla que només el tinguem a ell davant nostre, cantant les seves cançons, xiuxiuejant-les com ningú. (mondosonoro)
Buarque, Chico . Chico.
Resum : Francisco Buarque de Hollanda (Río de Janeiro, 19 de juny de 1944), més conegut com Chico Buarque, és un poeta, músic, compositor, dramaturg i novel•lista brasiler. Se’l coneix principalment per les seves cançons de refinada harmonia, deutores en part d’Antonio Carlos Jobim i per les seves lletres, que oscilen entre una temàtica de caràcter intimista, fins a qüestions com la situació cultural, econòmica i social de Brasil. (Wikipedia)
Cobla Sant Jordi, ; Comelade, Pascal . Pascal Comelade & Cobla Sant Jordi.
Resum : El talent, la imaginació, la capacitat de reinventar-se a cada proposta… Aquests són només alguns dels trets distintius del músic afincat a Ceret, Pascal Comelade, el qual ja havia mostrat el seu interès pel món de la sardana i el coblisme (és autor d'una sardana que s’inclou en aquest enregistrament, l’audició de la qual resulta encara avui pràcticament inèdita). Comelade, acompanyat per una tríada de músics fidels que encapçala el multiinstrumentista Pep Pascual, juntament amb Ivan Martínez a les guitarres i Oriol Luna a la bateria, revisa en aquest disc d’acurada edició (per al qual Max ha realitzat diversos dibuixos al•lusius a Comelade i els instruments de la cobla) els seus últims vint anys de trajectòria musical (1990-2010) fent realitat un antic desig d'acostament per part de la Cobla Sant Jordi.
Dune, Herman . Strange moosic.
Resum : Un dels discs de l’any. Per a defensar una sentència així per un àlbum com aquest no s’han d’utilitzar grans arguments ni tampoc frases grandiloqüents parlant del meravellosos que són aquests francesos. Simplement s’ha d’escoltar "Tell me something I don´t know". Així de senzill. Si semblava complicat superar el fresc i enlluernador Next year in Zion (2009) Herman Dune ho ha aconseguit amb el seu últim disc Strange Moosic. En la mateixa línia que els seus dos anteriors àlbums, Herman Dune presenta cançons simples disposades a convertir-se gairebé en himnes generacionals de poso senzill i amb bon gust. (Muzikalia)
Fleet Foxes, . Helplessness blues.
Resum : S’han fet pregar. Tres anys després del seu àlbum homònim de debut, un dels més aclamants de la dècada passada, el grup de Seattle torna amb “Helplessness Blues”, on reincideix amb el seu folk pastoral i psicodèlic amb un to encara més assossegat i malenconiós. (Rockdelux)
Los Secretos, . En este mundo raro.
Resum : "En este mundo raro" és el primer àlbum de Los Secretos després del seu anterior treball “Una y mil veces”. En aquesta ocasió, el grup madrileny ens presenta un disc amb tretze temes inèdits i compta amb la col•laboració d’alguns amics de la banda, entre ells el productor Carlos Narea, amb qui han treballat artistes com Miguel Ríos o Nacha Pop. El títol del disc fa referència a un tema molt conegut del cantant mexicà José Alfredo Jiménez, "En un mundo raro", una cançó que ja va versionar en alguna ocasió Enrique Urquijo. (todomusica.org)
Makovski, Maika . Desaparecer.
Resum : En dotze pistes de rock cru i emocional la Maika fa un pas de rosca de cançons inspirades en l'obra d'Edgar Allan Poe i que la mallorquina va escriure per a l'espectacle que ha protagonitzat aquest estiu. L'obra, que com el disc es diu Desaparecer es va estrenar aquest juliol en el marc del festival Grec i és la darrera producció del director Calixto Bieto. Makovski, a més d'escriure les cançons la va protagonitzar al costat del veterà actor espanyol Juan Echanove. (gentnormal.com)
My Morning Jacket, . Circuital.
Resum : Sona ung gong d’obertura i les cornetes ens donen la benvinguda. Ens fan presagiar el que s’acaba convertint en una realitat tan tangible com el so que aconsegueix la banda. Un so corpori, dolorós, però per sobre de tot veraç i intens. Només l’inquietant crescendo de l’èpica peça inicial “Victory Dance” ja és l’avantsala d’una obra que ens recupera la millor versió de My Morning Jacket. Aquesta versió de músics capaços de treballar el so, però sense oblidar-se de les melodies, aconseguint per sobre de tot un estil únic en si mateix i plenament identificable. És cert que el seu anterior treball Evil Urges és també un gran disc, però és evident que està mancat de la unitat d’aquest. Un sentit de la homogeneïtat que es pot concebre com un viatge a través de les múltiples fascetes de la banda de Jim James, però sense perdre el nord en cap moment, sabent arribar a port. (mondosonoro)
Roig, Nico . Tonada del genoma humà.
Resum : Tonada del genoma humà és un disc nu i íntim del barceloní Nico Roig. En una línia similar a música com Maria Coma o Pau Vallvé, Roig canta amb la seva guitarra acústica al llarg d’11 temes gravats a casa i amb les col•laboracions de Pau Vallvé, Refree, Giovanni di Domenico o Laurent Blondieu. La senzillesa musical i la ironia de les lletres podrien definir l’ànima del disc. (muzikalia)
Élena, . D'herois i desastres.
Resum : Élena és el projecte més personal d'Helena Miquel, cantant de Delafé y las Flores Azules, i el comparteix amb músics com el guitarrista Raül Moya. Enrere queda aquell projecte de rock intimista i cançons introspectives que vam sentir debutar fa deu anys amb Porelamordedios (Satélite K, 2001). Possiblement "Auguris" és el tema que serveix de transició entre el seu anterior disc, Un cafè, setanta matins (Music Bus 2009), i el nou. (Enderrock)

(↑) - Cinema

Beauvois, Xavier . De dioses y hombres.
Resum : Un monastir situat a les muntanyes argelianes, als anys 90. Vuit monjos cistercencs francesos viuen en harmonia amb els seus germans musulmans. Però paulatinament la violència i el terror s'instal·len a la regió. Malgrat les creixents amenaces que els envolten, la decisió dels monjos de quedar-se a qualsevol preu, es fa més ferma cada dia.
Curran, John . Stone.
Resum : Jack Mabry (Robert De Niro) rep l'encàrrec de revisar el cas de Gerald "Stone" Creeson (Edward Norton), empresonat per encobrir l'assassinat dels seus avis. Ara que hi ha la possibilitat de rebre un indult, Stone necessita convèncer en Jack que està rehabilitat. Per aconseguir-ho farà servir a la seva xicota Lucetta (Milla Jovovich), que no dubtarà a l'hora de seduir a en Mabry si amb això aconsegueix la llibertat d'Stone. Pel·lícula de la revista Speak Up.
Ferguson, Charles . Inside jobs.
Resum : Del director Charles Ferguson ens arriba Inside Job, la primera pel·lícula que treu a la llum l'esgarrifosa veritat que hi ha darrera la crisi econòmica de 2008. El col·lapse financer global, amb un cost de més de 20 bilions de dòlars, va tenir com a resultat la pèrdua de moltes llars i treballs. A través d'una investigació exhaustiva i entrevistes amb personatges importants del sector financer, polítics i periodistes, Inside Job analitza els orígens i l'increment d'una indústria deshonesta i revela la relació corrosiva que ha corrumput a polítics, als organismes reguladors i a acadèmics.
Tarantino, Quentin . Malditos bastardos.
Resum : Malditos Bastardos s'inicia a la França ocupada pels alemanys, on Shosanna Dreyfus (Mélanie Laurent) presencia l'execució de la seva família a mans del coronel nazi Hans Landa (Christoph Waltz). Shosanna aconsegueix escapar i fuig a Paris, on pren una nova identitat com a propietària i regent d'un cine. En un altre lloc d'Europa, el lloctinent Aldo Raine (Brad Pitt) organitza un grup de soldats jueus per a portar a terme accions de represàlia contra determinats objectius. Coneguts pel seu enemic com "els bastards", els homes de Raine s'uneixen a l'actriu i espia alemanya Bridget Von Hammersmark (Diane Kruger) en una missió per a acabar amb els líders del Tercer Reich. El destí els fa coincidir sota la marquesina d'un cine, on Shosanna està llesta per a portar a terme la seva venjança.

(↑) - Infantils imaginació

Garcia Sabatés, Berta . No t'enfadis!. Barcelona : Edebé, 2011 .
Resum : Amb paraules simples i boniques il·lustracions a tot color, aquest llibre pretén que els nens distingeixin els comportaments negatius dels positius. A més, s'ensenya que amb les mans, els peus i la boca es poden fer moltes coses millors que pegar, donar cops de peu o insultar. Al final s'inclouen unes activitats per als més petits, així com una guia per a adults.
Stilton, Geronimo . Viatge en el temps 2. Barcelona : Destino, 2011 .
Resum : Us agradaria córrer dalt d'una biga davant de Juli Cèsar? Quina emoció! Us agradaria descobrir els secrets de les piràmides maies? Quin misteri? Us agradaria ballar a la llum de les espelmes a la cort de Versalles? Quina meravella! Us esperen un munt d'aventures de bigotis!
Stilton, Tea . L'amor entra en escena a Ratford!. Barcelona : Estrella Polar, 2011 .
Resum : Amb motiu del sisè centenari de la Universitat, els professors decideixen representar l'obra de teatre Romeu i Julieta i organitzen uns càstings per repartir els papers dels diferents personatges entre els estudiants. Qui aconseguirà el paper de protagonista?

(↑) - Infantils coneixements

Gilpin, Daniel . Com s'amaguen els animals. Madrid : Macmillan Infantil i juvenil, 2010 .
Resum : Alguns animals són autèntics mestres de la disfressa. Descobreix insectes que semblen flors, cavallets de mar que es guarneixen amb trossos de corall per passar desaparcebuts o granotes amb "ulls" a l'esquena que espanten els depredadors. Amb quatre impressionants escenes desplegables. Animals fotografiats en enginyosos amagatalls. Meravelloses il·lustracions de dynamo.
Perkins, Bethany . Experimenta ciència. Barcelona : La Galera, 2011 .
Resum : A les pàgines d'aquest llibre de ciència trobareu 22 experiments senzills i divertits que podeu fer amb els vostres fills per a passar una bona estona.

(↑) - Novel·la

Batallé, Iolanda . El límit exacte dels nostres cossos. Barcelona : Amsterdam, 2011 .
Resum : Una noia que té fantasies sexuals amb el dependent libanès de la botiga de queviures; un nen que estimava els tomàquets perquè estimava la Maria; la nena dels cabells rojos; la noia que llegia en veu alta per encàrrec a l'home gegant; el coix que esperava l'arribada d'un altre coix per poder comprar entre tots dos un parell de sabates... Uns relats deliciosos poblats de personatges inusuals, que ens diuen molt de nosaltres mateixos, de la vida que vivim i, sobretot, de la que ens agradaria viure.
Bezsonoff, Joan Daniel . La melancolia dels oficials. Barcelona : Empúries, 2011 .
Resum : A la fi dels anys cinquanta, França lluitava per conservar la seva província algeriana. Després d'haver-nos acompanyat pel seu País de Butxaca, Bezsonoff ens serveix de guia a través de l'Algèria francesa. El lector descobrirà els horrors de la guerra, la seva misèria i les seves hores tràgiques en aquesta història d'amor i d'espionatge que el durà d'Alger a París, de Tànger a Frankfurt amb la mirada irònica i tendra del novel·lista de Perpinyà. Bezsonoff ens revela uns aspectes poc coneguts de la guerra d'Algèria en una evocació plena d'olors, de colors i de riures.
Fonseca, Carlos . Luz negra. Madrid : Temas de Hoy, 2011 .
Resum : L'Eneko i l'Aritz compaginen estudis i treball amb la seva militància política a l'esquerra abertzale. L'atzar voldrà que coneguin a la Libia, una jove hippie que ven bisuteria al carrer, i comencin un trio sentimental on l'amistat, l'amor i el sexe es confonen. Aritz creurà la tènua línia que separa la violència de carrer del terrorisme per a col·laborar amb un comando d'ETA, la desarticulació del qual l'obligarà a fugir a França i incorporar-se a la banda. La vida dels tres protagonistes patirà llavors un tomb de dramàtiques conseqüències per a ells i les seves famílies. En un inesperat final, el periodista Luis Daroca descobrirà el secret que ha determinat fatalment el destí dels tres joves.
Monforte, Reyes . Un burka por amor. Madrid : Temas de Hoy, 2007 .
Resum : Una nit Maria Galera es va posar en contacte amb el programa de Reyes Monforte a Punto Radio. La seva veu arribava des d'Afganistan demanant ajuda i relatant la seva increïble història: havia conegut a Londres a un afganès de qui s'havia enamorat perdudament, fins al punt de casar-s'hi, convertir-se a l'islam i seguir-lo fins al seu país d'origen, on havia hagut d'obeir les estrictes lleis del règim talibà. Amb el començament de la guerra ambdós havien quedat atrapats en aquell remot país i en unes pèssimes condicions de vida que no van impedir a la Maria donar a llum a dos fills. El seu tercer embaràs i la preocupació per la seguretat de la seva família la van empentar a buscar ajuda per a sortir del país, una cosa que va aconseguir gràcies a un empresari mallorquí que es va commoure escoltant les seves paraules al programa. Avui, i ja des de Mallorca, ens explica la seva història d'amor incondicional, passió i lluita per sobreviure en un país i una cultura estranyes.
Munro, Alice . Odi, amistat, festeig, amor, matrimoni. Barcelona : Club Editor, 2011 .
Resum : "Mestressa de casa troba temps per escriure relats", declarava el titular d'un dels primers reportatges sobre la jove Alice Munro, l'any 1961. Cinquanta anys més tard, al Canadà li diuen "el nostre Txèkhov", els grans autors americans la consideren una mestra, el públic d'arreu del món la llegeix en una vintena de llengües i el jurat del Nobel la té present cada any. Els seus escenaris són petites ciutats canadenques, els seus personatges hi fan una vida domèstica que sembla una bassa d'oli, i amb un gest mínim, sorprenent, de conseqüències gegantines, les seves protagonistes són capaces de capgirar-ho tot.
Palol, Sergi . El tresor del Cap de Creus. Barcelona : Principal dels Llibres, 2011 .
Resum : Marta, una brillant estudiant universitària, està passant per un mal moment: la relació amb la seva mare, Catalina és un desastre i acaba de tallar amb la seva parella. La seva sort sembla que canvia quan rep una beca de la Facultat de Geografia, amb la condició que acabi la seva tesi el més aviat possible. Posa rumb cap al Port de la Selva, on viu el seu avi, per trobar una mica de pau i concentració. Allà la Marta descobrirà que el passat familiar està marcat per les traïcions i els secrets. Uns versos de J.V. Foix la posen sobre la pista d'un tresor medieval ocult al monestir de Sant Pere de Rodes, misteriosament relacionat amb les aventures d'infància sobre lladres i espies que explica el seu avi Pere. La Catalina comença a descobrir una trama que enfonsa les seves arrels a la Guerra Civil. Mare i filla, sense saber-ho, desvetllaran un obscur enigma del passat que amenaçarà amb destruir la seva família i la Marta comprendrà que el que s'hi juga és la seva pròpia vida.
Posteguillo, Santiago . Los asesinos del emperador. Barcelona : Planeta, 2011 .
Resum : 18 de setembre de l'any 96 d.C.. Un pla perfecte. Un dia dissenyat per a escriure la Història, però quan tot surt malament la Història ja no s'escriu..., s'improvisa: una guerra civil, les feres del Coliseu, la guàrdia pretoriana, traicions, envenenaments, delators i poetes, combats a l'arena, execucions sumaríssimes, l'últim deixeble de Crist, l'ascens i la caiguda d'una dinastia imperial, bogeria i esperança, l'erupció del Vesubi, un grapat de gladiadors, l'amistat inquebrantable, Marco Ulpio Trajano, el mite de les amazones, una gladiadora, nou emperadors, trenta cinc anys de la història de Roma. 18 de setembre de l'any 96 d.C. Un grup de gladiadors disposats a tot avança per les clavegueres de Roma. Res ni ningú pot aturar-los. Ni tan sols la Història.
Roberts, Nora . Hermanos de sangre. Madrid : Punto de Lectura, 2010 .
Resum : La vigília del seu desè aniversari, tres nois queden per acampar al bosc que voreja Hawkins Hollow. El seu destí és la Pedra Pagana, on fan un ritual de germans de sang en el que cimentaran la seva amistat eterna. Quan les seves tres gotes de sang s'uneixen sobre la Pedra Pagana, un poderós dimoni que havia estat amagat durant segles reapareix. La ciutat es veu envoltada en set dies de caos després d'aquest ritual, però després dels disturbis els ciutadans no poden recordar l'horror que els va posseir. Els tres amics hauran d'unir les seves forces per acabar amb el dimoni que torna un cop i un altre. Primera part de la Trilogía Signo del Siete.

(↑) - Juvenils

Funke, Cornelia . Deixeu en pau la Mississipi. Alzira : Bromera, 2011 .
Resum : L'Emma no es pot creure el que li acaba d'ocórrer: li han regalat un cavall de veritat! Es tracta de la Mississipi, l'euga del difunt Don Juan Sotobrante. Un regal així de fantàstic només pot provenir de la seva àvia Dolly, una dona gens convencional que viu en un autèntic alberg per a animals. L'Emma està convençuda que amb la Mississipi aquestes vacances seran inoblidables. I tant que ho seran! El que la jove no sap és que el malvat nebot de Sotobrante està disposat a recuperar la Mississipi, costi el que costi.
Kate, Lauren . Foscor. Barcelona : Estrella Polar, 2010 .
Resum : Helstone, Anglaterra 1854. Una parella, probablement amants, es troben a la nit. Ell insisteix que no poden estar junts, ella ignora les seves paraules i es llança als seus braços. Es fan un petó i, de sobte, una llum increïble ho encén i ho crema tot. La Luce té disset anys i estudia en un reformatori, està pendent d'una ordre judicial per un possible cas d'assassinat. El seu xicot va morir en estranyes circumstàncies. Durant l'estada al centre coneixerà en Daniel, del qual s'enamora sense saber quin secret amaga: està condemnat a enamorar-se cada disset anys de la mateixa noia... i veure-la morir. Però qui és en realitat la Luce? Per què des de petita ha tingut visions i percepcions estranyes? I per què en Daniel li és tan estranyament familiar?
Kate, Lauren . Passió. Barcelona : Estrella Polar, 2011 .
Resum : "Sempre t'escolliré a tu. En totes i cadascuna de les meves vides, sempre t'escolliré a tu. De la mateixa manera que tu sempre m'has escollit a mi. Per sempre." La Luce haurà de fer el viatge més important de la seva vida: tornarà a les eternitats per saber com era la seva relació amb en Daniel i descobrir com fer que el seu amor sigui etern. Després de "Foscor" i "Turment", arriba "Passió".
Kate, Lauren . Turment. Barcelona : Estrella Polar, 2010 .
Resum : L'infern és a la terra. Així viuen la seva separació la Luce i en Daniel. Els ha costat una eternitat retrobar-se, però ara tenen la sort en contra i no poden triar: en Daniel ha de marxar per protegir-la dels immortals que volen matar-la. La Luce s'haurà de quedar amb els Nefilim, els descendents dels humans i els àngels caiguts. Amb ells, aprendrà a dominar les ombres i a utilitzar-les per conèixer les vides passades, i descobrirà prou coses per començar a sospitar que en Daniel li amaga algun secret molt perillós que podria canviar el seu destí.
Mulligan, Andy . Reyes de la basura. Barcelona : Salamandra, 2011 .
Resum : Es guanyen la vida al gegantí abocador d'una gran ciutat. Des que surt el sol fins que es pon, Raphael, Gardo i Rata treballen removent la brossa, seleccionant i descartant objectes entre una fumejant muntanya de deixalles. Però el dia en que en Raphael troba una cosa que no hauria d'haver trobat, els tres amics veuen l'oportunitat de deixar enrere la seva dura realitat. I quan apareix la policia i els promet una substanciosa recompensa, es confabulen per a mantenir en secret la seva troballa. Així comença una aventura que els conduirà a les avingudes més luxoses de la ciutat, a un immens cementiri i a la cel·la d'un vell pres polític, mentres policies sense escrúpols els persegueixen, disposats a caçar-los com rates.

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir
Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Pinte
Insta