Guies » Novetats

Tornar enrera | Versió per imprimir

Novetats gener 2011 Caldes

Neu

Aquestes són les novetats de gener a la biblioteca Francesc Ferrer i Guàrdia.

Índex

(↑) - Llibres

Auster, Paul . Sunset Park. Barcelona : Edicions 62, 2010 .
Resum : En Miles Heller, un jove enigmàtic de vint-i-pocs anys, s'ha enamorat d'una noia menor d'edat. Enfonsat pel sentiment de culpa a causa de la pèrdua del seu germà, fa set anys que viu com un fugitiu i no es comunica amb el seu pare -un editor independent que tracta desesperadament de salvar el negoci i el seu matrimoni, a més de restablir la relació amb el seu fill-, ni amb la seva mare, una reconeguda actriu.
Altra informació: N AUS
Ghulam, Nadia . El secret del meu turbant. Barcelona : Columna, 2010 .
Resum : Aquest llibre explica la història real de Nadia Ghulam, una noia afganesa que amb només vuit anys va patir greus ferides a causa d'una bomba. En sortir de l'hospital dos anys després, el règim talibà s'havia instaurat a l'Afganistan i ella va prendre la decisió radical: es va vestir de noi i durant deu anys es va fer passar per home per poder portar un sou a casa, ja que el nou govern va prohibir que les dones treballessin fora de la llar.
Altra informació: N GHU
Haddon, Mark . Barrabum!. Barcelona : La Magrana, 2010 .
Resum : Els mestres d'en Jim i en Charlie amaguen alguna cosa molt misteriosa. Els nois sorprenen dos professors parlant una llengua secreta d'amagat i intueixen que una aventura és a punt de començar. Què deu significar aquella paraula estranya que els enigmàtics mestres han repetit amb entusiasme? Spudvetch... Sigui com sigui, en arribar en Jim i en Charlie voldran arribar fins al final i descobrir quina una n'està passant.
Altra informació: Juvenil (JN HAD)
Hernández, Miguel . Poesía esencial. Madrid : Alianza, 2010 .
Resum : L'obra de Miguel Hernández ve a ser exemple i síntesis de la història de la poesia espanyola en el seu període més fecund del segle XX. "Poesía esencial" està format pels llibres "El rayo que no cesa", "Viento del pueblo", "El hombre acecha", "Cancionero" i "Romancero de Ausencias", a més d'alguns poemes no inclosos en llibre pel poeta.
Altra informació: P HER
Matute, Ana María . La puerta de la luna - Cuentos completos. Barcelona : Destino, 2010 .
Resum : Aquest volum recull tots els contes i escrits curts d'Ana Maria Matute, tant els recopilats en antologies com els que estaven dispersos. Es divideix en dues parts: la primera recull els contes pròpiament dits, i la segona, els articles o apunts periodístics, molts dels quals freguen, o són també, relats.
Altra informació: N MAT
Mendoza, Eduardo . Riña de gatos: Madrid 1936. Barcelona : Planeta, 2010 .
Resum : Un anglès arriba a bord d'un tren al Madrid convuls de la primavera de 1936. Haurà d'autenticar un quadre desconegut, que pertany a un amic de José Antonio Primo de Rivera, el valor econòmic del qual pot resultar determinant per afavorir un canvi polític crucial a la història d'Espanya. Turbulents amors amb dones de diferents classes socials distreuen al crític d'art sense donar-li temps a calibrar com es van multiplicant els seus perseguidors: policies, diplomàtics, polítics i espies, en una atmosfera de conspiració i d'avalots.
Altra informació: N MEN
Noël, Alyson . Miratges - els immortals. Barcelona : Estrella Polar, 2010 .
Resum : Iniciada en el món de la foscor pel Damen, l'Ever ho està aprenent tot sobre les seves noves habilitats. Justament ara, però, alguna cosa terrible li passa al seu amor. A mesura que els poders de l'Ever creixen, els de Damen es debiliten per culpa d'una estranya malaltia que afecta perillosament la seva vida. Desesperada per salvar-lo, l'Ever viatja a una dimensió mística i descobreix els secrets del passat d'en Damen. Haurà d'escollir entre tornar i salvar la seva família o quedar-se i salvar en Damen, que cada dia està més malalt.
Altra informació: Juvenil (JN NOE)
Pastor, Marc . L'any de la plaga. Barcelona : La Magrana, 2010 .
Resum : El Víctor Negro fa dies que té molt mal de cap. La nòvia l'ha deixat i no es veu capaç de superar-ho. Aquest mes d'agost s'ha de quedar a Barcelona treballant. Les companyes de l'equip d'assistència social que coordina s'entesten a buscar-li parella, i ell les deixa fer amb resignació. Tot transcorre pesadament, entre la migranya, el desamor i la calor xafogosa, fins que una onada de suïcidis d'avis encén totes les alarmes. A casa de cada un dels morts hi ha, invariablement, un test amb una mena d'eucaliptus que deixa anar una olor apegalosa. Les famílies semblen massa resignades. Les notícies als mitjans de comunicació són confuses: un virus misteriós amb poder curatiu conviu amb una mutació molt agressiva de la grip A. La connexió a internet cau i els mòbils perden cobertura. A la televisió hi emeten pel·lícules antigues. Tot és massa estrany, i el Víctor Negro està decidit a esbrinar què passa.
Altra informació: N PAS
Verdon, John . Sé el que estàs pensant. Barcelona : Proa, 2010 .
Resum : Reps una carta que et convida a pensar un número de l'u al mil. Quan, seguint les instruccions que figuren a la carta, obres el petit sobre que l'acompanya, t'adones que el número que hi ha escrit és exactament el que havies pensat. L'home que ha rebut la carta demana ajut a David Gurney, un policia que després de vint-i-cinc anys de servei s'ha retirat al nord de l'Estat de Nova York. Tots dos intentaran trobar el remitent amb urgència i es veuran embolicats en un joc sinistre, perquè el que en un principi semblava poc més que un xantatge s'acaba convertint en un cas d'assassinat que, a més, guarda relació amb altres d'ocorreguts en el passat. Gurney haurà de descobrir si el criminal és capaç de llegir la ment de les seves víctimes i de quina manera. Només així podrà traçar un pla per atrapar el criminal.
Altra informació: N VER

(↑) - Infantils imaginació

Baccalario, Pierdomenico . Will Moogley Agència de Fantasmes - Els fantasmes també tenen por. Barcelona : La Galera, 2010 .
Resum : El fantasma de la senyora Huracani irromp a l'Agència de Fantasmes per anunciar que el seu germà ha desaparegut. En Will i en Tupper hauran d'anar a la casa que estava infestant. Allí trobaran les restes d'un líquid estrany, la lyxospectrina, el terrible component de la màquina ressucitadora. Sembla que ha arribat un caçafantasmes a la ciutat!
Altra informació: I3 125
Bataille, Marion . 10. Madrid : Kókinos, 2010 .
Resum : Una original manera d'aprendre a comptar.
Altra informació: I1 0
Beaumont, Émilie . La roba. Girona : Fleurus - Panini, 2010 .
Resum : Minidiccionari dels bebès
Altra informació: I1 296
Beaumont, Émilie . Les hortalisses. Girona : Fleurus - Panini, 2010 .
Resum : Minidiccionari dels bebès
Altra informació: I1 296
Blake, Stephanie . Oh, no! El dentista no!. Barcelona : Corimbo, 2010 .
Resum : A en Simó li fa mal un queixal i li toca anar al dentista. Però en Simó té por que li faci mal i no hi vol anar.
Altra informació: I1 297
Campanari, José . Sapo Manuel Quenorrana. Alcalá la Real : Mil y un Cuentos, 2010 .
Resum : Una versió completament nova i diferent del conte clàssic de la princesa i el príncep encantat.
Altra informació: I1 0
Fearnley, Jan . Milo l'Armadillo. Barcelona : Intermón Oxfam, 2010 .
Resum : Milo l'Armadillo és el regal d'aniversari de la Mariona. És un gran esportista, un trompetista magnífic, un company d'aventures com no n'hi ha, però no és el conill rosa i suau que vol la Mariona.
Altra informació: I1 0
Knister, . Tina Superbruixa i el viatge a Mandolan. Barcelona : Bruíxola, 2010 .
Resum : El Gran Visir del llegendari regne de Mandolan ha demanat ajuda urgent a la Tina Superbruixa. Però quan arriba a l'exòtic país, la Tina es veu assetjada per un enemic d'allò més sinistre. A més a més, haurà de creuar el cementiri de la fi del món per arribar a l'esgarrifosa Ciutat Prohibida.
Altra informació: I3 103
Kunnas, Mauri . Les entremaliades aventures d'en Robin Hood. Sabadell : Editse, 2010 .
Resum : Quan en Robin Hood bufa el seu corn de caça, els bandits alegres apareixen immediatament amb els arcs tensats, a punt per a l'aventura. Com que en Robin, ambs els seus amics, roba als rics per donar-ho als pobres, és l'heroi de tothom. Només el cobidiciós xèrif de Nottingham serra les dents i fa tot el possible per capturar el proscrit del bosc de Sherwood i tancar-lo entre reixes.
Altra informació: I2 0
Lloyd, Sam . Wendy, la granoteta bocamolla. Barcelona : Parramón, 2010 .
Resum : La Wendy es pensa que és millor que els altres animalets de la jungla... fins que troba en Sid, un calamar afamat.
Altra informació: I1 0
Martín Garzo, Gustavo . El pacto del bosque. Arganda del Rey : El Jinete Azul, 2010 .
Resum : Cada nit, quan ja són al llit, la mare de la Paula i d'en Gonzalo va a la seva habitació i els explica un conte. I aquest era un dels seus preferits.
Altra informació: I2 0
Navarro, Àngels . Laberints: el llibre de laberints més gran del món. Barcelona : Estrella Polar, 2010 .
Resum : Havies vist mai un laberint fet de 15.000 agulles de cap? I un laberint cosit pels indis Kuna de Panamà? Havies vist mai tantes escales juntes? I encara més, alguna vegada has vist un laberint que comença amb zebres, segueix amb terra i acaba anb pa?
Altra informació: I JOCS
Nordqvist, Sven . Quan en Findus era petit i va desaparèixer. Barcelona : Flamboyant, 2010 .
Resum : El vell Pettson viu amb les seves gallines en una casa al camp. Es troba molt sol. Un dia ve la veïna amb una capsa. "FINDUS PÈSOLS VERDS", posa a la capsa en majúscules. Però no eren pèsols. Era un petit gatet! Així va ser com en Findus es va fer amic d'en Pettson i de molts altres... fins que un dia va desaparèixer.
Altra informació: I2 0
Nordqvist, Sven . ¿Dónde está mi hermana?. Barcelona : Flamboyant, 2010 .
Resum : Com pot seguir un nen a la seva germana si ella sempre desapareix? El món és enorme i hi ha moltes coses noves per veure: a l'altra banda del turó hi ha altres turons, altres boscos, altres ciutats... Aixi que ella no pot evitar anar-se'n sense avisar, per a recórrer el món! Però el seu germanet, que la coneix millor que ningú, potser sap on és.
Altra informació: I1 0
Pacovská, Kveta . Uno, cinco, muchos. Madrid : Kókinos, 2010 .
Resum : L'artista txeca Kveta Pacovská és coneguda com la "maga del color". Aprendre a contar, per art d'aquesta maga, es convertirà en el joc preferit dels infants.
Altra informació: I1 0
Pérez Navarro, Cristina . En el silencio del bosque. Mataró : A buen paso, 2010 .
Resum : Una pilota perduda, una nena, un ós, un ocell i un bosc.
Altra informació: I1 0
Ruiz Garzón, Ricard . El mejor regalo del mundo. Barcelona : Pirueta, 2010 .
Resum : Quan s'acosta el seu aniversari, l'Anita sempre pensa en el regal del seu padrí. No és que ell sigui molt original, perquè sempre li regala llibres, però els envia des de països exòtics en paquets de color maragda amb milers d'estrelles dibuixades. I els llibres són sempre diferents i parlen de móns increïbles. Aquest any, però, el padrí de l'Anita canviarà una mica el seu regal. En comptes de llibres, hi haurà jocs, viatges, sorpreses i un secret molt especial.
Altra informació: I2 0
Scanlon, Liz Garton . El mundo entero. Barcelona : Serres, 2010 .
Resum : Un llibre entranyable i tendre que celebra totes les coses - grans i petites - que formen el nostre meravellós món.
Altra informació: I1 0
Siegner, Ingo . El petit drac Coco fa la volta al món. Barcelona : La Galera, 2010 .
Resum : En Coco fa un viatge espectacular per tot el món per intentar salvar el seu amic Òscar, segrestat pel malvat Sapastre.
Altra informació: I2 0
Stilton, Geronimo . Cinquè viatge al Regne de la Fantasia. Barcelona : Destino, 2010 .
Resum : El Regne de Fantasia està en perill: el Volcà de Foc ha revifat i han raptat Gaia, la Fada de la Terra, germana de Flordiana. Junts viurem una nova aventura extraràtica, travessarem nous regnes i lluitarem contra obscures amenaces. Ens espera una aventura de bigotis, paraula de rosegador!
Altra informació: I3 101
Stilton, Geronimo . La mòmia sense nom. Barcelona : Estrella Polar, 2010 .
Resum : Una misteriosa Mòmia Sense Nom es passeja per les sales del Museu Egipci de Ratalona i espanta els visitants... Qui és? Quin secret amaga? Amb l'ajuda del professor Jero Glífic, de Benjamí i de la seva amiga Pandora aconseguirem resoldre tot aquest misteri!
Altra informació: I3 101
Turkowski, Einar . El pastor, les ovelles, el llop i el mar. Barcelona : Libros del Zorro Rojo, 2010 .
Resum : Hi havia una vegada, a Irlanda, un pastor...
Altra informació: I1 0

(↑) - Infantils coneixements

Hédelin, Pascale . Las crías de los animales. Barcelona : SM, 2010 .
Resum : Amb animacions, solapes, llengüetes i transparències per a descobrir com neixen les cries dels animals i aprenen a viure com els grans.
Altra informació: I ANIMALS
Priddy, Roger . Menjo sa, menjo bé!. Madrid : Macmillan Infantil i juvenil, 2009 .
Resum : Una guia senzilla i divertida que ensenya a pares/mares i fills/filles a menjar de forma saludable. Inclou 16 saboroses receptes de cuina; una guia de nutrició per als pares/mares, i una agenda de menjar sa.
Altra informació: I CUINA

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir
Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Pinte
Insta