Guies » Novetats

Tornar enrera | Versió per imprimir

Novetats novembre 2014 Caldes

Banner_tardor_novetats_2

Aquestes són les novetats del mes de novembre a la Biblioteca Francesc Ferrer i Guàrdia, de Caldes de Malavella:

Índex

(↑) - Psicologia

Serra i Llanas, Xusa . I jo, també em moriré?. Barcelona : Columna, 2014 .
Resum : Ensenyar als més petits de casa a viure assaborint cada instant, a expressar els seus sentiments o a acomiadar-se d'algú que s'ha mort és una tasca que primer hem d'aprendre nosaltres, els grans. Això és el que pretén Xusa Serra -infermera especialitzada en processos de dol-, amb un llibre en què ens dóna les claus per ajudar els nostres fills a desenvolupar eines emocionals per afrontar una mort, una separació, una malaltia greu, i arribar a l'edat adulta sabent gestionar les pèrdues de qualsevol tipus.
Torralba, Francesc . El coratge de ser un mateix. Lleida : Pagès, 2013 .
Resum : Tot ésser humà disposa d'un temps i d'un espai per materialitzar la seva vida, és a dir per edificar l'obra d'art més important: la seva pròpia existència. Cada persona pot viure desperta o adormida. La decisió és única, personal i intransferible. Cada itinerari és diferent i profundament incert. En néixer no sabem el que ens espera. La vida és una aventura. Però arribar a ser un mateix demana decisió i valentia. Adonar-se de la pròpia naturalesa i viure conforme a ella exigeix coratge. D'aquest coratge parla aquest llibre.

(↑) - Ciències naturals

Macip, Salvador ; Willmott, Chris . Jugar a ser déus : Els dilemes morals de la ciència. Alzira : Bromera, 2014 .
Resum : La clonació d'humans, la medicina regenerativa, les anàlisis prenatals... Són molts els descobriments revolucionaris en el camp de la biomedicina que ens prometen una millora important de la qualitat de vida, però a la vegada poden provocar canvis que alteraran per sempre la societat. Els beneficis que ofereixen compensen el preu que haurem de pagar? Els autors d'aquest llibre ens presenten els avenços més innovadors de la recerca biomèdica i ens ajuden, amb arguments a favor i en contra, a formar-nos una opinió sobre les conseqüències ètiques i socials que tindran. Més que donar respostes, els autors plantegen preguntes i proporcionen la informació que el lector necessita per respondre-les. I és que només aquells que entenguin la rellevància moral i social dels nous avenços científics podran participar en el debat sobre quin és el futur que volem per a la humanitat.
Marín, Jon . No hi ha mala herba. Barcelona : Pol·len, 2013 .
Resum : Tot allò que la humanitat no ha plantat i creix sense permís és tan sols una mala herba. Però aquestes males herbes amaguen, sens dubte, un gran potencial culinari i, el més important, una via extremadament valuosa per apropar l'interès per la botànica a aquelles persones desconeixedores de la gran biodiversitat que hi ha en el nostre país. En aquest llibre descobrirem quines són aquestes mal anomenades males herbes, on trobar-les, què fer amb elles, els seus usos populars i les tradicions ancestrals que aquestes plantes silvestres ens tenen reservades. No cal anar molt lluny per descobrir plantes silvestres comestibles. Les tenim tot just sortint al carrer. En escletxes, en parets, sota els arbres o al voral dels camins. I no les veiem.

(↑) - Esports

Alibés, Arcadi . 100 motius per córrer. Valls : Cossetània, 2014 .
Resum : Per què hi ha tanta gent que corre pels carrers, pels parcs, pels camins i per les muntanyes? Per què les curses populars són cada vegada més multitudinàries? Per què ens agrada tant córrer, si no arribarem mai dels primers ni guanyarem cap medalla? Aquest llibre proposa 100 motius, 100 raons per practicar aquest esport tan senzill, tan atractiu i tan popular. Evidentment, córrer no elimina els problemes de la gent, però sí que redueix la possibilitat de tenir malalties cardiovasculars, enforteix els músculs, els ossos i els tendons, retarda l'osteoporosi, ajuda a dormir millor, a combatre l'ansietat i la depressió i, fins i tot, allarga la vida sexual. A més, a diferència dels corredors professionals, els populars no es jubilen mai. Voleu encara més motius per córrer? Els trobareu en aquest llibre.
Vallbona, Rafael . Cicloturisme tranquil per Catalunya : 26 itineraris per descobrir el país amb suau cop de pedal. Valls : Cossetània, 2013 .
Resum : Les rutes d'aquest recull són circuits ciclistes on el paisatge, la descoberta o el patrimoni són els valors protagonistes, evitant posar en primer pla les dificultats tècniques que caracteritzen el cicloturisme esportiu. No trobareu aquí ni grans distàncies, ni dificultats enormes. Cadascuna de les rutes està pensada a partir de la idea de descobrir un territori i posar-lo en valor històric. És així com el ciclisme es fa humanista. A més, sempre que cal es combina la bicicleta i el transport públic, una mescla idònia per fomentar el turisme sostenible.

(↑) - Art

Ruiz Avilés, Miquel . Una altra manera de captar el món, 1979-2013 . Girona : Diputació de Girona, 2014 .
Resum : Setè volum de la col·lecció "Quaderns de Fotografia" d'INSPAI, Centre de la Imatge. Recull de més de trenta anys d'ofici fotogràfic en els quals s'ha picat molta pedra. Un treball de fotografia de premsa que s'inicia de manera casual i que acaba configurant, més enllà del sentit de la professió, la personalitat de Miquel Ruiz.

(↑) - Literatura

Solà, Pep . La bastida dels somnis : Vida i obra de Joan Vinyoli. Girona : CCG Edicions, 2010 .
Resum : L'obra de Vinyoli (1914-1984) és la resposta lírica d'un home a una experiència de vida en la qual va aprofundir amb una intensitat extraordinària. A la consciència d'una pobresa existencial va oposar-hi l'abundància d'una ànima poderosa per fer allò que se li va revelar, ja des de ben jove, com la cosa més valuosa i que, tal vegada, va percebre com l'única que podia donar un sentit a la seva vida: la poesia. En aquesta biografia, l'autor mostra el trenat que formen vida i obra, dos aspectes indestriables en un poeta que ha fet una contribució fonamental a la poesia catalana i universal del segle vint. Incomprès en alguns moments, Vinyoli s'imposa amb els anys com un dels més llegits i valroats per la seva autenticitat, i per la riquesa de formes i sentits de la seva indagació lírica. Sens dubte, Vinyoli s'erigeix en una de les veus més profundament compromeses amb els avatars de l'ésser humà.

(↑) - Història

Esculies, Joan ; Martinez Fiol, David . 12.000! Els catalans a la Primera Guerra Mundial. Badalona : Ara Llibres, 2014 .
Resum : Qui van ser aquests catalans? En nom de quins ideals i on van lluitar? Se'ls donava suport des de Catalunya? Van formar part de la propaganda per internacionalitzar el catalanisme? Fruit d'una investigació rigorosa, i aportant tots els testimonis i tota la documentació disponibles, els historiadors Joan Esculies i David Martínez Fiol ens ofereixen una apassionant reconstrucció d'uns episodis pràcticament desconeguts de la història bèl·lica catalana.

(↑) - Cuina i gastronomia

Estévez, Marc . Deliciosa natura. Valls : Cossetània, 2013 .
Resum : Una festa gastronòmica en ruta. Un rebost carregat de bons aliments. Un viatge a la natura propera farcit d'experiències comestibles. L'autor ens porta una proposta única i emocionant per descobrir-nos les seves plantes silvestres predilectes, posant en valor espècies saludables i medicinals, retrobant una part d'antiga saviesa avui caiguda en l'oblit. A les pàgines del llibre hi trobaràs notes per a la identificació i recol·lecció de cada espècie, juntament amb detalls de l'hàbitat, localització, propietats per a la salut i aplicacions gastronòmiques. Les rutes a peu mostren un calendari que et descobreix la millor època de l'any per sortir a la recerca i planificar les escapades.

(↑) - Infantils imaginació

En Jordi comença l'escola!. Barcelona : Beascoa, 2014 .
Resum : Avui és el primer dia que en Jordi va a l'escola, i a la Pepa no li fa gaire gràcia. Però quan vegi com es diverteixen els altres nens amb el seu germanet, potser canviarà d'idea...
La Pepa juga a futbol. Barcelona : Beascoa, 2014 .
Resum : Goool! Avui, la Pepa i en Jordi juguen a futbol amb els seus amics. Quin equip guanyarà: el dels nois o el de les noies? Llegeix aquesta divertida història i ho descobriràs.
On és? : Els vehicles. Barcelona : Bruíxola, 2012 .
Resum : Quins vehicles s'amaguen sota les solapes? Aixeca-les totes i diverteix-te un cop i un altre! Un llibre ple de sorpreses i pop-ups molt divertits que fomenten la interacció, el llenguatge, la memòria i la imaginació, perquè els infants aprenguin jugant.
Curto, Rosa M. . Titelles de dit. Barcelona : Edebé, 2014 .
Resum : T'agrada explicar contes? Seguint les instruccions que et proposem en aquest llibre seràs capaç de fer els protagonistes de les teves històries. Veuràs que s'expliquen un munt de tècniques i de trucs per fer uns personatges molt originals per poder escenificar totes les aventures que vulguis.
Navarro, Àngels . Fem una festa!. Barcelona : Combel, 2014 .
Resum : T'agradaria ser una princesa de conte de fades en una festa a casa? Vols ser la bruixa de la festa de Halloween? I convertir-te en el pirata de la teva festa d'aniversari? "Fem una festa!" conté 48 treballs manuals originals i creatius, explicats pas a pas i ordenats per festes temàtiques, per organitzar les teves celebracions.
Ninot, Jordi . Colors : Blanc. València : Queralt Edicions, 2013 .
Resum : "El color blanc neix entre els freds mars..."
Ninot, Jordi . Colors : Blau. València : Queralt Edicions, 2013 .
Resum : "El color blau neix al mar quan es fa de dia..."
Ninot, Jordi . Colors : Groc. València : Queralt Edicions, 2013 .
Comentari : "El color groc neix quan brilla el sol..."
Ninot, Jordi . Colors : Vermell. València : Queralt Edicions, 2013 .
Resum : "El color vermell neix a les profunditats de la terra..."
Queralt, Elisenda . La màquina de pessigolles. Barcelona : La Galera, 2014 .
Resum : En Pere Totselsgustos, venedor espacial, es frega les mans: ha trobat un planeta on vendre la màquina de pessigolles. Al Planeta de les Mans, la Mà Alcaldesa porta amb mà de ferro el govern, i no deixa que les mans esquerranoses i les dretanes arribin a les mans. Ni deixa que la Mà Foradada fiqui les grapes als estalvis de l'ajuntament. I encarrega a les Manetes que ho arreglin tot... Picaran de mans, amb l'oferta d'en Pere? O el venedor haurà de marxar amb les mans buides?
Ribón, Marta . Crea els teus joguets. Alzira : Bromera, 2013 .
Resum : El reciclatge és ben important, ja que ajuda a millorar la qualitat de vida del planeta. Amb aquest llibre de manualitats aprendràs a confeccionar les teves pròpies joguines i passaràs molts bons moments. A més, ajudaràs a conservar el medi ambient. Recorda que ets un artista i que cada peça que crees serà una obra única. Com més variats siguin els materials, més originals seran les peces. Juguem a crear?
Salomó, Ester . El conte de les llagurteres. Girona : Llagurt, 2014 .
Resum : Aquesta és la història real de dues nenes, la Glòria i l'Ingrid, que amb esforç, il·lusió i amistat han fet realitat el seu somni. Si voleu conèixer la història de Llagurt, endinseu-vos en la nostra història...
Stilton, Geronimo . Se m'ha espatllat el trotasaure!. Barcelona : Destino, 2013 .
Resum : A Pedròpolis està a punt de començar el concurs més extraràtic de la prehistòria: una cursa fins a la Badia dels Flebòtoms per proveir de bitxos la fàbrica de formatges de Joiosa Lletpodrida. Aconseguirà Geronimo Stiltonut amb el seu mandrós trotasaure arribar a la meta sense arriscar-se a l'extinció?

(↑) - Infantils coneixements

Enrich, Maria . Paraules mirall. Barcelona : Barcanova, 2013 .
Resum : Palíndroms per llegir del dret i del revés i per gaudir de la infinitat de possibilitats que ens regala el llenguatge.
Erne, Andrea . Tot sobre cotxes. Barcelona : Elfos, 2014 .
Resum : Aquesta col·lecció de llibres il·lustrats respon a les preguntes dels infants amb informació adequada a la seva edat. Dibuixos divertits i diversos elements de jocs, com nombrosos relleus i pestanyes, faciliten la comprensió.
Robb, Amalia . Dads and other strange beasts - Pares i altres bèsties rares. Barcelona : Cruïlla, 2013 .
Resum : Si t'agradaria llegir en anglès però no saps per on començar... don't worry, no busquis més, amb aquest llibre et podem ajudar!
Weinhold, Angela . Descobrim els dinosaures. Barcelona : Elfos, 2014 .
Resum : Què és un dinosaure? Per què sabem que van existir els dinosaures? Quan i on van viure els dinosaures? Quina mida tenien? Com es van extingir?

(↑) - Novel·la

Canyelles Estapé, Neus . Mai no sé què fer fora de casa. Barcelona : Proa, 2014 .
Resum : A "Mai no sé què fer fora de casa" Neus Canyelles recrea setze contes d'autors universals -des d'alguns clàssics, com Txèkhov o Maupassant, fins a altres més actuals, com Capote o Bukowski-, aprofitant la semblança entre aquests contes i certs episodis de la vida de la protagonista. Ella és una articulista i escriptora mallorquina que ens donarà a conèixer alguns instants decisius de la seva vida, però també petits fets quotidians, il·luminadors, amb què ens mostra la seva dificultat per entendre el món que l'envolta. Conegui o no les versions originals, el lector llegirà amb plaer i emoció aquests relats que contenen l'univers d'una dona que on es troba millor és a casa, a recer, escrivint.
Carrère, Emmanuel . El bigoti. Barcelona : Labreu, 2014 .
Resum : Un dia decideixes afaitar-te el bigoti que has lluït durant deu anys. Vols sorprendre la dona i els amics, gaudir del joc, les reaccions i els comentaris. Però la teva dona no s'hi fixa i els teus amics no recorden haver-te vist mai amb bigoti. La realitat es deforma, la memòria flaqueja i el teu món es comença a esfondrar. La simple afaitada serà el primer pas cap a una onada de pànic que et portarà molt lluny. Potser volen fer-te creure que has perdut el cap? La broma es converteix en una perillosa falla que creix al teu voltant a una velocitat vertiginosa. S'esmicola la confiança en tots els que t'envolten i, amb un canvi brusc de perspectiva, fins i tot acabaràs dubtant de l'existència de la teva ciutat.
Catozzella, Giuseppe . Córrer sense por. Carcaixent : Sembra Llibres, 2014 .
Resum : La Samia sent a les cames les ganes de viure. És la més ràpida d'entre els infants que corren pel laberint de carrers polsegosos de Mogadiscio. Tots han conviscut amb la guerra des que van néixer. Però la Samia ja no li té por. Amb només vuit anys comparteix amb l'Alí, el seu amic i confident, el somni de participar als Jocs Olímpics. No ho tindrà gens fàcil. Tot i així, es classificarà per a Pequín 2008. Arriba última, molt lluny de la resta de corredores. Però la imatge de la seva tenacitat la converteix en un símbol. De tornada a casa tractarà de preparar-se per superar nous reptes. Fins que se li complicarà el més important: sobreviure.
Cerdó, Marc . Cor mentider. Barcelona : Club Editor, 2014 .
Resum : Cor mentider és una novel·la pop... Hi ha la colònia humana que fa vacances - Mallorca Triathlon. Drinking. Eating. Fucking. I un home que ha vingut al poble a curar-se. I la família de la casa del costat, amb una filla retardada de trenta anys. ... on tothom parla la llengua nadiua: de República Dominicana, de Cadis, d'Alcúdia, de nàufrag, de malparit, de tango. De criatura esgarriada al bosc. D'home calent. I ballen, i neden, i obliden, i recorden.
Doctorow, E. L. . El cervell de l'Andrew. Barcelona : Edicions de 1984, 2014 .
Resum : Des d'un lloc desconegut, l'Andrew, el protagonista, parla amb un interlocutor també desconegut. Pensa, raona, li explica la història de la seva vida, els seus amors i les tragèdies que l'han dut fins allà. I, mentre som testimonis de les seves confessions, mentre frase rere frase ell desgrana la seva estranya història, ens veiem empesos a qüestionar-nos el que sabem sobre la veritat i la memòria, sobre el cervell i la ment, sobre els altres i sobre nosaltres mateixos.
Fante, John . A l'oest de Roma . Barcelona : Edicions de 1984, 2014 .
Resum : Henry Molise, un escriptor que havia tingut talent, mira al seu voltant, i què veu? Quatre fills que només fan que donar-li disgustos, una dona hostil, baralles i reconciliacions lacrimògenes, cinquanta-cinc anys que li pesen un tona. Només li queda abaixar el cap i pensar en Roma, la Roma eterna, la Roma que el crida amb els seus cants de sirena. Però, quan fugir sembla l'única sortida possible, un regal caigut del cel aterra a cals Molise: l'Idiota, un gossot geniüt amb una hilarant predilecció pels mascles de tota mena.
Galera, Daniel . Barba xopa de sang. Barcelona : L'Altra Editorial, 2014 .
Resum : Un professor d'educació física en plena crisi existencial busca refugi a Garopaba, un petit poble de la costa brasilera, poc després de la mort del seu pare. Empès per la necessitat d'allunyar-se de la família, amb qui té una relació complicada, aquest protagonista sense nom i amb una estranya malaltia neurològica s'embranca a la recerca de la veritat oculta rere la mort del seu avi, que va ser assassinat anys enrere allà mateix. Acompanyat fidelment de la Beta, la gossa del seu pare, el professor anirà reconstruint les peces d'un trencaclosques que li permetrà entendre millor la seva pròpia història.
Gary, Romain . La vida al davant. Barcelona : Angle, 2014 .
Resum : El 1975 una novel·la fresca i original, signada per un desconegut Émile Ajar, guanyava el premi Goncourt, el més prestigiós de França. Romain Gary despistava així el jurat, el públic i la crítica amb aquesta insòlita història d'amor, la de l'afecte d'un noiet àrab, Momo, per una vella jueva, la senyora Rosa, al barri parisenc de Belleville. Els adults solen dir-li a Momo que té "tota la vida al davant", però ell, veient com ells han perdut l'alegria, la felicitat i la salut, dubta si això és realment un motiu de joia o una maledicció.
Ghulam, Nadia . Contes que em van curar. Barcelona : Columna, 2014 .
Resum : But na but... això era i no era una noia amb el cos ferit per la guerra però amb l'energia d'un cor enorme alimentat per les històries de la seva mare. Per primera vegada són traslladats al paper els contes orals d'un país que, com la Nadia, ha canviat d'identitat però no ha perdut l'essència. Un regal per als lectors/es catalans, que han acollit aquesta dona forta i valenta a la seva terra.
Juvany i Blanch, Albert . El silenci del far. Barcelona : Edicions del Periscopi, 2014 .
Resum : L'Anna és la bibliotecària de Húsavik, un petit poble de pescadors del nord d'Islàndia. Quan rep una carta que firma "el teu pare que t'estima", s'obre dins seu una porta que creia que havia tancat per sempre i que l'obliga a enfrontar-se al passat i a redefinir les certeses sobre les quals ha construït la seva identitat. Per què la van abandonar, els seus pares? Qui és ella, realment? De quina manera la podrà ajudar en Gunnar, el seu antic professor de piano? Per descobrir-ho haurà d'endinsar-se a la casa abandonada on van viure els seus pares, malgrat la por irracional que li produeix.
Kashua, Sayed . Segona persona del singular. Barcelona : Edicions de 1984, 2014 .
Resum : Narra la vida de dos homes: un advocat criminalista àrab d'èxit, amatent a forjar-se una imatge d'home culte i desinhibit, i un artista, també àrab -que pateix un canvi d'identitat-, que fa de treballador social i cuidador d'un jove jueu, malalt, reduït a un estat vegetatiu. Un fet del tot fortuït, la trobada per part de l'advocat d'una nota d'amor de la seva dona, escrita en àrab, en un llibre de segona mà que ell ha comprat, provocará la relació entre tots dos personatges.
Martín, Andreu . Les escopinades dels escarabats no arriben al setè soterrani del pedestal on s'aixeca la meva estàtua. Alzira : Bromera, 2014 .
Resum : L'assassinat brutal a Barcelona de dos socis d'una assessoria financera desencadena una gran operació policial que compromet Germán Rojo, un personatge poderós que es creu intocable, investit del do de la immunitat, molt per damunt de la resta de mortals, simples escarabats fastigosos que es poden trepitjar si cal o li si ve de gust. Però té un punt feble. La Melba, una jove a qui va conèixer un dia, es farà el propòsit de demostrar-li que fins i tot els escarabats lluitaran a mort quan es tracta de sobreviure -o venjar-se.
Perrotta, Tom . The Leftovers. Barcelona : Edicions del Periscopi, 2014 .
Resum : Milions de persones han desaparegut de la Terra de cop i volta. Sense avís. Sense motiu. Alguns dels que queden hi busquen explicacions científiques, però els més fanàtics creuen que es tracta d'un esdeveniment religiós i proliferen tota mena de sectes. En Kevin Garvey, l'home concret davant l'abstracció, procura mantenir una aparença de normalitat malgrat que la seva pròpia família s'està desintegrant: la seva dona s'ha unit al Residu Culpable, una secta local que traspua problemes, i el seu fill Tom segueix un profeta anomenat Sant Wayne. Només queda la seva filla, la Jill: però ja no és la noia dolça que ell coneixia.
Terrin, Peter . El vigilant. Barcelona : Raig Verd, 2014 .
Resum : Dos vigilants, aïllats en l'aparcament d'un edifici de luxe, esperen l'arribada del seu relleu i de les provisions que els mantenen amb vida. Tenen prohibit comunicar-se amb els residents, i la situació s'agreuja quan observen com tots, excepte un, abandonen l'edifici el mateix dia. La suposició que al món exterior hagi esclatat una catàstrofe, la falta de provisions i la possibilitat que tot sigui una prova per a aconseguir un ascens els portaran al límit de la seva resistència.
Urien, Emmanuelle . El difícil art de mantenir l'equilibri en un gronxador. Barcelona : Angle, 2014 .
Resum : Casada amb l'home ideal i mare de tres fills, Pauline creia que la seva vida era perfecta, però se'n necessiten dos per mantenir l'equilibri en el balancí de l'amor. Quan s'assabenta que el seu marit l'enganyava amb la seva millor amiga, a Pauline ni tan sols li quedarà el consol d'odiar la seva rival, perquè acaba de morir en estranyes circumstàncies. En una baralla constant entre l'odi i el dolor, la recerca de venjança i el desig de reconstruir la seva vida, es deixa aconsellar per la seva mare psiquiatra i entra en acció: es fa passar per vídua, s'apunta a webs de contactes i se'n va de cacera... Fins que un dia Yann, el seu exmarit, desapareix realment.
Vonnegut, Kurt . Mare nit. Barcelona : Males herbes, 2014 .
Resum : Howard W. Campbell, Jr., dramaturg, espia dels aliats i propagandista nazi durant la Segona Guerra Mundial, està tancat en una presó d'Israel a l'espera de ser jutjat per crims de guerra. El govern dels EUA li ha comunicat que va fer tan bé la feina que no poden reconèixer públicament els seus serveis. Així, declarat enemic per totes les potències mundials, i convertit, a contracor, en un símbol vivent pels grups neonazis, escriurà unes confessions que mig món voldria silenciar.

(↑) - Poesia

Casasses, Enric . T'hi sé. Barcelona : Edicions de 1984, 2013 .
Resum : Enric Casasses, destre de mal saber, suposat poeta, acadèmic de cap acadèmia, prosista d'estranquis i cantant sense cantar, ens ofereix, com diu Eduard Bonet, "l'equilibri entre els seus contraris íntims, entre la crítica severa i la participació generosa, entre el refús decidit i el compromís sincer, entre l'observació pura i l'actuació apassionada". L'art no transgredeix res perquè es mou per territoris que no hi arriben les barreres. L'autor corre al darrere de la poesia, que li resulta inatrapable, i de cop és ella que l'atrapa a ell.
Martí i Pol, Miquel . Obra poètica : Volum 3. 1980-1990. Barcelona : Edicions 62, 2004 .
Resum : Tercer volum del recull de l'obra poètica de Miquel Martí i Pol, inclòs a la col·lecció Clàssics Catalans del Segle XX, d'Edicions 62. Aquest volum aplega la producció poètica de l'autor entre 1980 i 1990.

(↑) - Altres

Albares, Javier ; Segarra, Francisco . Passo de dormir! 100 consells perquè els adolescents dormin bé. Valls : Cossetània, 2014 .
Resum : Els trastorns del son en els adolescents són tan freqüents com poc coneguts per la gran majoria de la nostra societat. El seu desconeixement pot portar importants problemes personals, de salut, familiars i acadèmics. Aquest llibre intenta explicar de manera senzilla i amena quines són les alteracions del son més freqüents en els joves, així com la millor manera de manejar-les, quan les podem resoldre per nosaltres mateixos i quan ho hauríem de consultar amb un especialista.
Carandell, Roger ; Codina, Ernest ; Feixas, Daniel . Com triomfar a YouTube. Barcelona : La Galera, 2014 .
Resum : YouTube s'ha convertit en el portal de vídeo més popular de la xarxa. Artistes, youtubers i empreses ja l'utilitzen per comunicar-se amb els més de mil milions d'usuaris que visiten cada mes la plataforma. Tens un talent? Vols donar-te a conèixer com a marca? Pensa en una bona idea, fes un vídeo i YouTube et proporcionarà l'audiència més gran del món.
Manso, Anna . La pitjor mare del món, el manual. Barcelona : Columna, 2013 .
Resum : "Oh, progenitors que aspireu a l'Olimp, on hi nien deesses tan dignes de ser emulades com Mary Poppins, les nostres mares, i les mares i pares de tots els altres menors que tenim al voltant, jo he vingut a proposar-vos un repte: oblideu-vos-en! Deixeu enrere aquest camí costerut i relliscós i descobriu un nou paradigma: hi ha vida més enllà de la perfecció. O, dit d'una altra manera, deixeu-vos de punyetes i sigueu benvinguts al club dels pares i mares imperfectes."

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir
Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Pinte
Insta