Guies » Novetats

Tornar enrera | Versió per imprimir

Novetats desembre 2015 Caldes

Banner_winter_novetats

Aquestes són les novetats del mes de desembre de 2015 a la Biblioteca Francesc Ferrer i Guàrdia, de Caldes de Malavella:

Índex

(↑) - Ciències socials

Feminidades y masculinidades. Madrid : Alianza, 2014 .
Resum : "Un caleidoscopi d'enfocaments en clau de gènere sobre la diversitat sexual a Espanya des de finals del segle XIX fins a la Transició. Aquesta nova compilació analitza el complex univers que dota d'història a dones i homes sotmesos a ficticis arquetips sexuals. Entre els seus personatges trobem soldats i grissettes, obreres i futbolistes, dones lliures i estereotips masclistes, així com dones i homes els desitjos heterodoxos dels quals eren censurats, quan no castigats. En suma, aquest és un fràgil recorregut des de la diversitat, única forma de comprendre la història real de tota societat." Clara E. Lida
Represión, resistencias, memoria: las mujeres bajo la dictadura franquista. Granada : Comares, 2013 .
Resum : Aquest llibre evidencia la centralitat del gènere en el desenvolupament del franquisme, recuperant el llegat encara poc conegut d'unes dones que es van oposar a la dictadura i, amb el seu esforç, van obrir espais de llibertat i de resistència malgrat la por i les represàlies. Mitjançant investigacions recents, l'obra qüestiona alguns mites que fins ara s'han mantingut en peu, examina la conceptualització que el règim va fer del gènere femení, aprofundeix en la repressió de les dones i també en les seves resistències davant la dictadura.
Rahola, Pilar . Prou!. Barcelona : RBA, 2015 .
Resum : La tolerància d'Occident amb les dictadures i l'opressió de la dona, la connivència amb Qatar i el diner del petroli, la incapacitat de denunciar l'islamofeixisme... Aquest és un llibre per assenyalar els errors, per fer-nos enrojolar i ajudar a posar fi, de manera definitiva, a tanta estupidesa, tanta ximpleria, tanta inoperància, tanta incapacitat.

(↑) - Psicologia

Vallejo-Nágera, Alejandra . Eres más de lo que piensas. Barcelona : Espasa, 2015 .
Resum : Algun cop has fet o dit coses sense pensar-les abans? En Eres más de lo que piensas Alejandra Vallejo-Nágera despulla la teva part inconscient i la dels altres. Revela com la personalitat es desvesteix quan escrius o quan adoptes un determinat gest espontani; la veritat del caràcter propi i aliè, la distinció entre el patiment habitual i les dèries encobertes.

(↑) - Història

Alexiévich, Svetlana . La guerra no tiene rostro de mujer. Barcelona : Debate, 2015 .
Resum : Gairebé un milió de dones van combatre a les files de l'Exèrcit Roig durant la Segona Guerra Mundial, però la seva història no ha sigut mai explicada. Aquest llibre reuneix els records de centenars d'elles, dones que van ser franctiradores, van conduir tancs o van treballar en hospitals de campanya. La seva història no és un relat de la guerra ni dels combats, és la història d'homes i dones en guerra. Què els hi va passar? Com les va transformar?
Català, Neus . De la resistencia y la deportación. 50 testimonios de mujeres españolas. Barcelona : Generalitat de Catalunya, 2015 .
Resum : Ravensbrück va ser el més terrible camp de concentració i extermini de dones i infants. Durant els seus sis anys d'existència milers de persones van trobar allà la mort més atroç. Les dones temien especialment l'explotació dels grups de treball fora del camp. Aquelles que no resistien el cansament acabaven a les càmeres de gas del camp central. Neus Català va ser una de les poques supervivents de Ravensbrück i el seu testimoni i el de tantes altres dones espanyoles ens ajuden a comprendre el seu patiment i la seva heroicitat davant la brutalitat nazi. Com assenyala Manuel Vázquez Montalbán en el text que serveix d'entrada a De la resistencia y la deportación, aquest llibre és un document imprescindible "per oferir un quadre coral de la cultura de l'emancipació".

(↑) - Ciències aplicades

Romero, Antonio . El gran libro de los galgos. Madrid : Almuzara, 2010 .
Resum : Llibre sobre els llebrers.

(↑) - Llengua

Vidal, Pau . El bilingüisme mata : Del canvi climàtic al canvi idiomàtic. Barcelona : Pòrtic, 2015 .
Resum : Trenta anys després que s'aprovés la Llei de Normalització Lingüística, Pau Vidal fa un diagnòstic: el bilingüisme no funciona. Amb només un 36% de parlants habituals i una "mala salut filològica" que el deteriora cada dia més, el català està lluny de la normalitat. "El bilingüisme mata" és molt crític amb la creença que de llengua en pot parlar tothom i també amb les enquestes com a mètode d'aproximació a la realitat social. Aquest llibre descriu detalladament el que la majoria de filòlegs saben però només Joan Solà va gosar dir en veu alta: que el català no s'està morint per falta de parlants sinó per falta de català. La supervivència no depèn només de la quantitat de parlants, sinó també de la qualitat de la llengua.

(↑) - Literatura

Mongiardo, Laura . "El mar" i "L'elefant" de Mercè Rodoreda, una proposta de traducció a l'italià. Barcelona : Institut d'Estudis Catalans, 2015 .
Resum : Aquesta publicació analitza de manera sistemàtica el procés de traducció a l'italià dels contes "El mar" i "L'elefant", inclosos a la recopilació La meva Cristina i altres contes. A partir d'un enfocament estrictament pràctic, l'assaig s'obre a aspectes més amplis lligats a la teoria de la traducció i ofereix un panorama molt detallat de les fases prèvies a l'activitat de traducció d'una prosa tan suggeridora i rica, malgrat l'aparent senzillesa, d'una escriptora extraordinària com és Mercè Rodoreda.

(↑) - Art

Breccia, Alberto . Sketchbook. Buenos Aires : Ancares, 2003 .
Resum : Alberto Breccia (Uruguay, 1919) va ser l'artista més gran de la historieta argentina del segle XX. Aquest llibre presenta la seva genial i inusual forma de treballar i descobreix part de l'ocult arxiu d'aquest mestre que surt a la llum avui per primer cop.

(↑) - Música

Bertran, Jordi . Poti poti tatanet.
Bethânia, Maria . Meus quintais.
Blaumut, . El primer arbre del bosc.
Calexico, . Edge of the sun.
Humet, Gemma . Si canto enrere.
Inspira, . Greta.
Juanico, Cris . F(a)usta.
Pulpopop, . Felicitat màxima!.
Sala, Rusó . Fil de coure.
Wilco, . Star Wars.

(↑) - Cinema

Burton, Tim [drt] . Charlie y la fábrica de chocolate.
Resum : Quines meravelloses aventures t'esperen a la fàbrica de xocolata de Willy Wonka? Descobreix camps de gespa de sucre a l'Habitació de Xocolata, navega per un riu de xocolata en un vaixell de caramel, fes experiments amb llaminadures que mai s'acaben a l'Habitació dels Invents, juga amb els esquirols a l'Habitació de les Nous i arriba fins a l'Habitació de la Televisió.
Kleiser, Randal [drt] . Grease.
Resum : Una bona noia coneix un noi durant l'estiu i s'enamoren. En recomençar les classes a l'institut descobreixen que van al mateix. La sorpresa serà encara més gran, doncs ella s'adona que ell és un pandiller. Podran reprendre la seva història i són massa diferents?
Lima, Kevin [drt] . Encantada: la historia de Giselle.
Resum : Un tradicional conte de fades cobra vida d'una manera mai abans vista. Per a la futura princesa Giselle, la vida és un conte de fades... fins que és desterrada del "món animat" d'Andalasia i empentada al molt poc màgic "món real" de Manhattan. Quan un cínic i seriós advocat matrimonialista l'ajuda, de mica en mica les petites coses fan que s'enamori d'ella.
Milestone, Lewis [drt] . Sin novedad en el frente.
Resum : Adaptació de la novel·la d'Erich Maria Remarque, la trama segueix a un grup d'alemanys reclutats a la 1a Guerra Mundial i explica com passen de l'idealisme a la desil·lusió.
Pastor, Álex [drt] ; Pastor, David [drt] . Los últimos días.
Resum : 2013. Una misteriosa malaltia s'estén per tot el planeta. La humanitat desenvolupa un pànic irracional a sortir a l'exterior que provoca la mort de manera fulminant. Aviat, tota la població mundial es queda tancada als edificis. Mentre la civilització s'ensorra, en Marc emprèn una odissea en busca de la Julia, la seva xicota desapareguda, sense poder sortir al carrer.
Urushadze, Zaza [drt] . Mandarinas.
Resum : 1990. La guerra esclata a la província georgiana d'Abjasia, que busca independitzar-se. Un home estonià, Ivo, decideix quedar-se, a diferència de la resta dels seus compatriotes, per a ajudar al seu amic Margus amb la collita de mandarines. Als inicis del conflicte, un parell de soldats, de bàndols oposats, resulten ferits a les portes de la casa de l'Ivo, i aquest els acull per a tenir cura d'ells.

(↑) - Cuina i gastronomia

100 Consejos para cocinar sano. Barcelona : RBA, 2010 .
Resum : Consells de compra, d'elaboració i de conservació per a menjar sa i gaudir cuinant.
100 Recetas Sanas Con alimentos que curan. Barcelona : RBA, 2012 .
Resum : Receptes segons l'estació de l'any i també aquelles que es poden cuinar tot l'any. Amb consells pràctics sobre hàbits per guanyar en salut, per manipular i preparar aliments i sobre tècniques de cocció.
Zaplana, Carla . Sucs verds. Valls : Cossetània, 2015 .
Resum : Lluny de ser una moda passatgera, els sucs verds aporten a la nostra salut beneficis evidents, tant en l'àmbit físic com en el mental i l'emocional. En aquest manual et proposem trenta receptes fàcils elaborades amb verdures i fruites per cuidar-te per dins i per fora, i fins i tot et recomanem quins toppings afegir-hi per donar-los-hi una injecció extra d'energia.

(↑) - Infantils imaginació

El paraguas. Madrid : Pastel de Luna, 2015 .
Resum : Àlbum il·lustrat.
Carbó, Joaquim . La selva d'en Miquelet. Barcelona : Baula, 2015 .
Resum : Si en un altre conte d'aquesta col·lecció vam saber que en Miquelet ajudava les formigues a omplir el rebost, aquí el trobem en companyia de bestioles de totes mides: pugons, mosquits, abelles, aranyes, marietes, cuques, caragols, sargantanes, dragons, cotorres, coloms, gavines i, fins i tot, una tortuga que acaba de despertar del llarg son de cada hivern. I el gat, que no perd de vista un ratolí.
Denchfield, Nick . En Pep. Barcelona : Cruïlla, 2013 .
Resum : Què menja en Pep per tenir-ho tot tan gros? Mira aquest llibre i ho descobriràs!
Dubuc, Marianne . L'autobús. Sant Feliu de Guíxols : Tramuntana , 2015 .
Resum : Avui la Clara agafa l'autobús. No té cap dubte que el viatge serà molt divertit.
Ferri, Jean-Yves . Astèrix : El papir del Cèsar. Madrid : Salvat, 2015 .
Resum : Noves aventures d'Astèrix.
Park, Barbara . Junie B. Jones : fa por, apa!. Barcelona : Bruíxola, 2014 .
Resum : Al país de la Junie B. Jones, la vigília de Tots Sants es disfressen i surten a demanar llaminadures per celebrar la Festa de Halloween, que a ella li fa molta por. I si les bruixes i els monstres són autèntics i reals? I si les carbasses de dents esmolades li roseguen els peus? Com pot passar-s'ho bé en una nit tan terrorífica? Un "amic" li donarà una idea per a disfressar-se d'allò que espantaria el més valent. Ho aconseguirà?
Park, Barbara . Junie B. Jones i l'aniversari embolicat. Barcelona : Bruíxola, 2011 .
Resum : El pollós d'en Jim ha convidat tots els nens i nenes de la classe dels Elefants a la seva festa d'aniversari... tots menys la Junie B. Quina una en barrinarà, ara, ella? Avançarà sis mesos el seu aniversari i no hi convidarà en Jim? Se n'anirà de casa per viure a Disneylàndia? O potser trobarà una manera millor de passar aquell dia...
Park, Barbara . Junie B. Jones i la festa de final de curs. Barcelona : Bruíxola, 2012 .
Resum : Els de la classe dels Elefants estan molt emocionats perquè faran una festa de final de curs... i d'etapa, amb diplomes i vestits com els qui acaben la universitat. La mestra, però, els ha dit que no toquin els vestits fins aquell dia. La Junie B. ja ho intenta, ja... Però, òndia, ha passat una desgràcia i el seu s'ha tacat! Ho podrà solucionar o haurà d'anar tacada a la festa, com si fos una criatura llardosa i marrana?
Riddell, Chris . Ottolina al mar. Barcelona : Cruïlla, 2011 .
Resum : L'Ottolina Brown i el seu millor amic són inseparables... Però el senyor Munroe se'n va d'amagat de l'Ottolina, fins a Noruega, a buscar el temible Peuassos. L'Ottolina travessa el mar en un submarí, un hidroavió i fins i tot un rai, seguint la pista del senyor Munroe, que ha desaparegut misteriosament.
Russell, Rachel Renée . Diari d'una penjada 7 : Una estrella poc glamurosa. Barcelona : Estrella Polar, 2015 .
Resum : El malson de la Nikki sobre el seu programa de la tele: llums... càmera... Mackenzie? Què?
Santiago, Roberto . Els Futbolíssims 2 : El misteri dels set gols en pròpia porta. Barcelona : Cruïlla, 2014 .
Resum : Els del Pla de Dalt encara flipen. Els han convidat a jugar en un torneig internacional, amb els millors equips infantils del món. Però, es pot guanyar un partit sense fer cap gol? I dos partits? I tot un torneig? Això no pot ser. És un altre cas per als Futbolíssims.
Santiago, Roberto . Els Futbolíssims 3 : El misteri del porter fantasma. Barcelona : Cruïlla, 2014 .
Resum : Comença el curs i arriba un noi nou a la classe. Es diu Deng Wao i és xinès, de Tientsin. És un crack en matemàtiques i diuen que sap llegir el pensament. I, el més increïble: s'ha presentat a les proves per entrar a l'equip del Pla de Dalt. El Deng Wao i sis mes. Però a l'equip només hi poden haver nou jugadors. A més, la plaça del Pla de Dalt a la lliga, està en joc, per una aposta absurda. És el final dels Futbolíssims?
Sayalero, Myriam . El Gat amb Botes. Barcelona : Cadí, 2013 .
Resum : Conte dins la col·lecció "Llegir 5 minuts abans de dormir".
Stilton, Tea . Amor a la cort dels tsars. Barcelona : Destino, 2015 .
Resum : Les Tea Sisters són a Rússia per assistir a un campionat de patinatge artístic i allí fan amistat amb Aleksandra, una jove campiona. Quan la noia és acusada injustament del robatori d'una joia, les cinc amigues es llancen a una investigació. Unes misterioses cartes d'amor les posaran sobre la pista del culpable.
Torrents, Montse . Els fils invisibles. Sant Feliu de Guíxols : Tramuntana , 2015 .
Resum : En aquest llibre parlem de fils invisibles, d'aquells fils que no es veuen però que hi són: els que ens connecten amb les persones que estimem, amb qui compartim bones estones, i juguem, riem, aprenem...

(↑) - Novel·la

Amis, Martin . La Zona d'Interès. Madrid : Anagrama, 2015 .
Resum : En Golo, un jove oficial nebot del jerarca nazi Martin Bormann, arriba a un camp d'extermini per contribuir a posar en marxa una fàbrica amb mà d'obra esclava. Seductor nat, no triga gaire a enamorar-se de la Hannah, la dona del comandant del camp, el grotesc Paul Doll. I a aquest triangle s'hi afegeix l'Szmul, un d'aquells jueus que col·laboraven amb els executors.
Asensi, Matilde . El regreso del Catón. Barcelona : Planeta, 2015 .
Resum : Què poden tenir en comú la Ruta de la Seda, les clavegueres d'Istanbul, Marco Polo, Mongòlia i Terra Santa? Això és el que els protagonistes de El último Catón, Ottavia Salina i Farag Boswell, hauran d'esbrinar posant de nou en perill les seves vides per a resoldre un misteri que arrenca al segle I de la nostra era.
Brown, Sandra . Deadline. Londres : Hodder, 2014 .
Resum : Dawson Scott és un periodista respectat que fa poc que ha tornat d'Afganistan. Perseguit pel que ha viscut allà, pateix en secret d'estrés posttraumàtic, cosa que suposa una amenaça en tots els aspectes de la seva vida. De sobte, rep una trucada d'una font del FBI: un nou descobriment ha donat una nova llum a un cas que va començar fa quaranta anys. Podria arribar a ser la gran història de la carrera d'en Dawson, una on ell hi té un interès personal. Novel·la en anglès.
Ford, Richard . Francamente, Frank. Madrid : Anagrama, 2015 .
Resum : A "Francamente, Frank" Ford torna amb quatre històries narrades per l'icònic Bascombe. Ara té seixanta vuit anys i de nou està còmodament instal·lat a la zona residencial de Haddam, Nova Jersey. Bascombe se n'ha sortit prou bé de les seqüeles de la devastació de l'huracà Sandy.Com en tots els llibres protagonitzats per ell, l'esperit que guia a Ford és la vella màxima còmica que promet que si les coses no resulten gracioses, no són realment serioses.
Giménez Bartlett, Alicia . Hombres desnudos. Barcelona : Planeta, 2015 .
Resum : Ningú pot imaginar fins a quin punt els temps convulsos són capaços de convertir-nos en qui ni tan sols imaginem que podem arribar a ser. "Hombres desnudos" és una novel·la sobre el present que estem visquent, on homes de trenta anys perden la seva feina i poden acabar fent estriptis en un club, i on cada cop més odnes primen la seva carrera professional per sobre de qualsevol compromís sentimental o familiar. En aquesta història, aquests homes i aquestes dones entren en contacte i en colisió, i ho faran amb unes conseqüències imprevisibles.
Grisham, John . El secreto de Gray Mountain. Barcelona : Plaza y Janés, 2015 .
Resum : Fa només una setmana Samantha Kofer treballava en un prestigiós bufet d'advocats de Nova York. Avui ho fa de franc en una assessoria legal per a clients sense recursos en una petita localitat de Virgínia. La caiguda de Lehman Brothers va suposar per a ella la pèrdua de la feina, de la seguretat i del futur. El seu món ja no té res a veure amb el seu passat, envoltada de peixos grossos i bons desorbitats. A l'actualitat s'enfronta a clients reals amb problemes reals a les terres del carbó, on la llei és diferent i defendre la veritat significa posar en perill la vida.
Gutiérrez Gallego, José Luis . Yo, Duc. Girona : Mínima, 2015 .
Resum : Un relat que us commourà i us ajudarà a conèixer el que comporta tenir una mascota, així com les alegries i les penes que suposa tenir-la.
Irwin, Margaret . Elizabeth : Captive Princess. Londres : Allison & Busby, 2013 .
Resum : Juliol, 1553. La rivalitat entre germanes no ha sigut mai tan turbulenta i perillosa com la de les filles del rei Henry VIII. La reina Mary Tudor acaba tot just d'aconseguir el tron, però la seva germana Elizabeth és la que té conquerit el cor del poble. Coneixedora d'això, Mary envia a la seva germana al camp, per mantenir-la tan lluny com sigui possible de la cort. Novel·la en anglès.
McEwan, Ian . La llei del menor. Madrid : Anagrama, 2015 .
Resum : Acostumada a avaluar les vides dels altres en moments de gran complexitat, la Fiona Maye s'adona de sobte que la seva existència no és com voldria: la seva trajectòria com a jutge del Tribunal Superior especialitzada en dret de família ha anat arraconant la idea de formar-ne una de pròpia, i el seu marit, en Jack, a punt de fer seixanta anys, acaba de demanar-li que li permeti viure una primera i última aventura. I just quan en Jack se'n va de casa, incapaç d'obtenir una aprovació impossible, apareix el cas de l'Adam Henry. Que és anormalment madur i encesament sensible, i exhibeix una bellesa que fa joc amb la seva ment, tan esmolada com ingènua.
Mestres, Albert . L'instant. Valls : Cossetània, 2015 .
Resum : L'autor d'aquests textos ha transitat per una gran diversitat de gèneres i formes. Ho ha fet en poesia, narrativa, teatre i assaig. Ha teixit obres de notable complexitat, però també ha fet excursions per territoris lleugers. Si una cosa caracteritza les deu proses aplegades en aquest volum és aquest darrer adjectiu. Són d'una tan fugacitat que cal estar molt atent per retenir-ne l'aroma. I per anar descobrint el singular mecanisme que les articula. Deu textos, deu instants, deu personatges, deu situacions: accidents, segrestos, assassinats, violacions, incedis, extorsions, sexualitat abrandada... Instants d'una enorme intensitat i tensió, que provoquen una inusitada expansió verbal, un flux de paraules que s'entrellacen, se superposen, s'eviten, es trenquen i de vegades xoquen.
Parent, Gail . Sheila Levine está muerta y vive en Nueva York. Barcelona : Libros del Asteroide, 2015 .
Resum : La Sheila és una noia mona. La seva mare diu que és guapíssima, és clar, però ja se sap com són les mares. Viu a Manhattan amb la seva millor amiga, Linda, que és més alta i més prima que ella. La Sheila no pensa massa en el futur i la seva vida transcorre com la de qualsevol altra noia. Però la seva despreocupació s'acaba el dia que compleix trenta anys i s'adona que no té parella.
Platónov, Andrei . Djan. Barcelona : Edicions de 1984, 2015 .
Resum : Quinze anys més tard d'haver-ne hagut de marxar, en Nazar torna als seu poble, on gairebé no hi batega la vida. Instruït pel poder soviètic, arriba a casa seva amb l'ordre d'implantar el socialisme en un lloc on ni tan sols saben què vol dir Stalin i amb l'encàrrec d'aturar la inexorable extinció de la seva gent, el poble djan.
Romeva i Rueda, Raül . Pont de cendra. Barcelona : Amsterdam, 2015 .
Resum : La Dragana, una nena de deu anys, viu a Bòsnia en ple conflicte bèlic. A través del seu dietari, coneixem la tràgica història del seu germà i la seva enamorada, una parella que lluita contra els horrors de la guerra i la intolerància de la religió per donar vida al seu amor.
Santos, Care . Diamant blau. Barcelona : Columna, 2015 .
Resum : En Silvestre Pujolà arriba a Mataró des d'un poble d'Olot en ple auge de la primera industrialització. No té gran cosa, però sí la necessitat de decidir el seu propi destí. La Teresa Pujolà, la seva néta, s'assembla al seu avi en el coratge i l'empenta, i també desafiarà les normes de la seva època -els anys vint- amb un amor en contra de les convencions socials.
Smith, Ali . Com ser-ho alhora. Barcelona : Raig Verd, 2014 .
Resum : Dues històries d'amor i d'injustícia separades per 500 anys i lligades amb un fil invisible. Un artista italià del Renaixement i una adolescent filla d'una activista política connectaran gràcies a la vida, la veritat i el temps.
Sánchez Arévalo, Daniel . La isla de Alice. Barcelona : Planeta, 2015 .
Resum : Quan en Chris mor en un accident de cotxe sospitosament lluny d'on se suposa que hauria d'estar, la vida de la seva dona, l'Alice, amb una nena de sis anys i una altra en camí, s'ensorra. Incapaç d'assumir la pèrdua i amb el temor de que potser la seva relació perfecta hagi sigut una mentida, s'obsessiona amb descobrir d'on venia en Chris i quin secret amagava.
Verdon, John . Controlaré tus sueños. Barcelona : Roca, 2015 .
Resum : Quatre homes que no s'han vist mai i que no semblen tenir res en comú han tingut el mateix somni, un malson recurrent presidit per una figura terrorífica. Tots ells són trobats morts posteriorment. La policia de seguida descobreix que les víctimes compartien dos fets significatius: tots han passat la nit recentment en un mateix hotel vell i misteriós de les muntanyes Adirondack i tots ells han assistit a sessions de teràpia amb el mateix hipnotista. David Gurney s'haurà d'afanyar a resoldre aquesta sèrie d'interrogants impossibles, que desconcertaran tant al seu cap com al seu cor.

(↑) - Teatre

Rubió i Ors, Joaquim . Gutenberg ; Luter. Barcelona : RE&MA, 2014 .
Resum : Gutenberg és un acte únic en sis escenes on es mostren les angúnies del reconegut inventor de la impremta mentre tem i espera que es consumi el seu pitjor destí. Luter és una obra en quatre quadres historicodramàtics i en vers sobre Luter, l'heretge.

(↑) - Juvenils

Daugherty, C.J. . Night School : El legado . Barcelona : Alfaguara, 2013 .
Resum : Ha passat un any des que l'Allie va entrar a l'Acadèmia Cimmeria. Allà hi ha trobat nous amics, un nou amor i, sobretot, un lloc al qual pertànyer. Però els seus murs amaguen també un greu perill per a ella, i la seva incorporació a les exclusives classes nocturnes fa evident que aquesta cop l'Allie s'hi haurà d'enfrontar sola.
Daugherty, C.J. . Night School : Persecución. Barcelona : Alfaguara, 2014 .
Resum : Allie està furiosa i desorientada. Sent la constant amenaça d'un espia infiltrat a l'Acadèmia Cimmeria. I no és l'única... Tot sembla ensorrar-se a l'escola: els estudiants no entenen què passa, els professors s'enfronten entre ells i les Regles han començat a perdre força.
Esteller, Rosa M. . Entre dos silencios. s.l. : Living Dreams, 2011 .
Resum : Entre dos silencios enllaça, amb amor i esperança, dos móns molt peculiars: els records d'infantesa amb l'entranyable avi Paco fent que en Titu, afectat pel síndrome de Kanner, surti del seu autisme per explicar les seves particulars experiències.

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir
Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Pinte
Insta