Guies » Novetats

Tornar enrera | Versió per imprimir

Novetats febrer 2017 Caldes

Banner_winter_novetats

Aquestes són les novetats del mes de febrer 2017 a la Biblioteca Francesc Ferrer i Guàrdia, de Caldes de Malavella:

Índex

(↑) - Ciències socials

Adichie, Chimamanda Ngozi . Tothom hauria de ser feminista. Barcelona : Fanbooks, 2016 .
Resum : Tothom hauria de ser feminista recull el transcendental discurs que va oferir Chimamanda Ngozi Achidie a TEDxTalk sobre el significat de ser feminista en ple segle XXI. Un text breu que té el poder que tenen els grans assajos per canviar la societat.

(↑) - Art

Solà, Josep Maria . Contrallums.
Resum : "Des de fa molts anys he fet de la pintura una forma de vida, gaudint-la i sofrint-la, reivindicant la possibilitat de continuar descobrint el que m'envolta, essent conscient de les possibilitats de canvis pausats i progressius que puguin anar influint en el meu treball diari, esperant provocar a l'espectador un descans emocional, un instant singular de plaer que suposa el goig de la contemplació, un moment de serenor per tal de trobar-nos amb nosaltres mateixos." Josep M. Solà

(↑) - Educació

Recasens Selma, Janet . Auxili! Rebequeria a la vista : què fer abans, durant i després. Barcelona : Abadia de Montserrat, 2016 .
Resum : De vegades els infants exploten talment com volcans en erupció: cops de peu, crits, plors desconsolats, ofecs... I és que tenim davant nostre una rebequeria més o menys intensa, però que, sigui com sigui, ens trasbalsa a tots els qui som a prop, sobretot el seu pare i la seva mare. En aquest llibre descobriràs com pots ajudar el teu fill o la teva filla a gestionar les seves emocions de manera saludable. També hi trobaràs un apartat de preguntes amb respostes, orientacions i recursos per a gestionar les teves pròpies emocions, i per acabar, uns contes que l'autora ha triat especialment per a aquest llibre.

(↑) - Ciències aplicades

Electrotècnia. Barcelona : Marcombo, 2016 .
Resum : Aquest llibre desenvolupa el currículum del mòdul d'Electrotècnia corresponent al Cicle Formatiu de Grau Mitjà d'Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques. S'ha organitzat en tretze unitats que s'agrupen en quatre blocs: introducció de l'alumne a l'electrotècnia, circuits de corrent alterna (CA), màquines elèctriques i seguretat elèctrica.

(↑) - Esports

Llusà Roca, Josep . Catalunya : 20 refugis, 32 excursions. Barcelona : Alpina , 2016 .
Resum : "Conscients dels canvis que ha viscut els últims anys el món de la muntanya i els seus practicants, des de la Federació apostem per modernitzar, dintre de les nostres possibilitats, la nostra xarxa. Una feina en la qual estem plenament immersos i que queda reflectida tant en les millores en els refugis, adequant-los al segle XXI i a les necessitats d'un públic cada vegada més exigent, com en la promoció de la xarxa, amb iniciatives com ara l'elaboració d'aquesta guia." Jordi Merino

(↑) - Cinema

Ciurana, Mateu [drt] . La senyora de la 212.
Resum : La senyora Roig és una bona clienta del balneari, però és una persona de caràcter difícil. Quan amenaça en abandonar l'hotel, el director encarrega a un jove treballador de portar-li una rosa per a calmar la seva ira. Aquest fet serà l'inici d'una curiosa relació entre la clienta i el jove treballador amb conseqüències importants per a la seva vida.

(↑) - Cuina i gastronomia

Barrionuevo, Edgar ; Moreno, David . Receptes líquides saludables. Barcelona : Amat Editorial, 2016 .
Resum : Tant si el vostre objectiu és perdre pes, augmentar la vostra energia, incrementar les vostres defenses, cuidar la vostra salut intestinal o aconseguir una pell radiant, aquest llibre és el llibre que necessiteu. Aquí hi trobareu delicioses i nutritives receptes de sopes, batuts, cremes, aigües i infusions plenes de sabors perquè pugueu anar més enllà dels sucs verds tan de moda en l'actualitat.

(↑) - Infantils imaginació

Els transports. Barcelona : Baula, 2016 .
Resum : La col·lecció "Petits Mons" són primers llibres de coneixements que permeten als infants gaudir amb l'observació d'imatges acompanyades de textos senzills.
L'últim que apaga la llum. Salt : Ajuntament de Salt, 2016 .
Resum : "Una vegada hi havia, en un poble ple de vida, una biblioteca que volia que els infants desitgessin explicar-se històries. Era una biblioteca plena de contes i cada tarda els nens i les nenes del poble, en sortir de l'escola, s'hi acostaven per llegir, fer els deures o emportar-se alguns llibres per llegir a casa. En aquesta biblioteca un cop a l'any organitzaven una festa grossa. En deien la Festa del Llibre Gegant i tenia aquest nom perquè aquesta trobada consistia en això, a fer un llibre ple d'històries, de contes escrits pels propis infants i il·lustrats per joves dibuixants."
Azcona, Marta . Un regal diferent. Barcelona : Kalandraka, 2016 .
Resum : Llibres per a somiar.
Balpe, Anne-Gaëlle . L'Ada i el fil vermell. Barcelona : Vicens Vives, 2016 .
Resum : La petita Ada surt un dia a passejar pel bosc i troba un fil vermell de llana. El fil és molt bonic i suau, però servirà per a alguna cosa? Abans de desfer-se'n, l'Ada decideix guardar-lo, i de seguida descobrirà que un objecte en aparença tan insignificant pot ser d'una gran utilitat per als altres...
Bassa, Ramon . Uu, el fantasma amic. Barcelona : Salvatella, 2016 .
Resum : Col·lecció "De mica en mica". Contes de lectura progressiva.
Blackburn, Katie . L'Osset Dormilega i el secret del son. Barcelona : Estrella Polar, 2016 .
Resum : Una història tranquil·litzadora que utilitza tècniques de relaxació d'eficàcia provada per ajudar els infants a adormir-se plàcidament a la nit.
Bruno, Pep . Els camins dels arbres. Fraga : La Fragatina, 2016 .
Resum : El nen li pregunta al seu avi si podria enfilar-se al pruner...
Damm, Antje . La visita. Sant Feliu de Guíxols : Tramuntana , 2016 .
Resum : L'Elisa és solitària i poruga. Un dia, quelcom estrany entra volant a casa seva per la finestra. I l'endemà rep una visita. Una visita que ho canvia tot.
Dee Tan, Wen . Lili. Barcelona : Babulinka books, 2016 .
Resum : Una vegada, en un poblet, hi vivia una nena normal que es deia Lili. Bé, era normal tret de per una cosa... La Lili tenia els cabells vermells com el foc, cremaven tot el que tocaven. A la Lili li costava fer amics, ser tan diferent li portava molts problemes. Però... i si al final ser diferent fos un avantatge?
Dubuc, Marianne . Les vacances del Ratolí Carter. Barcelona : Joventut, 2016 .
Resum : El Ratolí Carter va de vacances amb la seva família. Però ni parlar-ne, de deixar de fer la ruta! Sigui a la jungla o al Pol, a la platja o al desert, reparteix els seus paquets, acompanyat de la senyora Ratolí i els seus tres ratolinets. Acompanya'l tu també en el seu viatge i obre bé els ulls: trobaràs un munt d'animals divertits i moltes coses més!
Geisler, Dagmar . A vegades els meus pares s'enfaden. Barcelona : Joventut, 2016 .
Resum : Aquest llibre ens apropa al delicat tema de les baralles, i ens mostra com sorgeixen de vegades les discussions, fins i tot entre les persones que s'estimen, com poden ser els propis pares.
Luna, Marta . Planetes i satèl·lits. Barcelona : Baula, 2016 .
Resum : Primers llibres de coneixements que mostren, als primers lectors, el procés que va d'una realitat pròxima al seu origen.
Mazo, Margarita del . El ramat. Fraga : La Fragatina, 2016 .
Resum : En Miquel compta ovelles per a poder adormir-se. Però l'ovella número 4 ha decidit que ja en té prou...
Moka, . El secret de la biblioteca. Barcelona : La Galera, 2016 .
Resum : En plena preparació de l'espectacle de final de curs a l'Acadèmia Bergström, les Kinra Girls descobreixen un cementiri abandonat amb una tomba estranya. És la pista que els faltava per trobar el tresor? I què és aquella silueta blanca que les observa?
Obiols, Anna . M'agradaria ser... mestra. Barcelona : Baula, 2016 .
Resum : Una col·lecció on els joves protagonistes s'imaginen fent diverses professions.
Ortiz, Estrella . Cada ovella amb la seva parella. Fraga : La Fragatina, 2016 .
Resum : Llibres per a cantar, llegir i mirar.
Rettich, Margret . Jan i Julia estan malalts. Barcelona : Edebé, 2016 .
Resum : La Julia no es troba bé. Li fa mal el coll, té febre i no para de tossir. No té ganes de jugar ni de parlar. La Julia està malalta! I ho encomana a en Jan. En Jan i la Julia han de fer llit. Però el metge els recepta medecines i molt aviat tots dos ja tenen ganes de tornar a jugar.
Sénégas, Stéphane . L'efímera. Barcelona : Takatuka, 2016 .
Resum : Dos germans descobreixen un petit insecte molt curiós, una efímera. Quan saben que la seva nova amiga només viu un dia, decideixen fer tot el possible perquè aquest únic dia sigui inoblidable.
Tirvió, Xus . El millor aniversari de la meva vida. Tàrrega : Mosaics, 2016 .
Resum : Què passaria si el dia del teu aniversari decidís néixer la teva germana? Aquesta és la història del Martí i la Mariona.
Usart, Mònica . Mirant els núvols. Barcelona : La Galera, 2016 .
Resum : En Berenguer es passa el dia mirant el cel. És un nen molt curiós, un enamorat de la natura i dels fenòmens meteorològics. Sort de la tieta Laia, que li explica els secrets que amaguen els núvols. De gran vol ser home del temps, com ella!
Van Hest, Pimm . Veig, veig. Sant Feliu de Guíxols : Tramuntana , 2016 .
Resum : "Necessites ulleres", li diu el metge. L'Eduard s'encongeix. Ell no vol portar ulleres! Però la simpàtica senyora de l'òptica li diu un secret: amb les ulleres veurà coses que la resta de la gent no pot veure. Coses fabuloses. I té tota la raó! Formiguetes que l'acompanyen al col·legi, un niu a dalt d'un arbre, figures fantàstiques als núvols... i les divertides pigues al nas de la Linda.
Widmark, Martin . El misteri de l'hotel. Barcelona : Estrella Polar, 2016 .
Resum : La nit de Nadal, l'adinerada família Golden s'allotja a la suite principal de l'hotel de Valleby. Amb ells, la seva possessió més preuada: un gos salsitxapomera xinès. El director de l'hotel promet a la família que el cuidarà, però succeeix l'inesperat: la mascota desapareix sense deixar cap rastre. Un cas més per a l'Agència de detectius Quihohafet.
Zullo, Germano . Els ocells. Barcelona : Libros del Zorro Rojo, 2016 .
Resum : "Alguns dies són diferents. dies que podrien ser semblants a la resta. I que, en canvi, posseeixen alguna cosa... que els altres no tenen."

(↑) - Infantils coneixements

Fem esport. Barcelona : Baula, 2016 .
Resum : La col·lecció "Petits Mons" són primers llibres de coneixements que permeten als infants gaudir amb l'observació d'imatges acompanyades de textos senzills, i que, alhora, són útils per interpretar imatges senzilles, relacionar les imatges amb vivències pròximes, amb situacions familiars,...
Les abelles. Barcelona : Baula, 2016 .
Resum : La col·lecció "Petits Mons" són primers llibres de coneixements que permeten als infants gaudir amb l'observació d'imatges acompanyades de textos senzills.

(↑) - Teatre

Teatre de secundària. Barcelona : RE&MA, 2016 .
Resum : Aquest volum aplega cinc peces breus de teatre escrites perquè siguin treballades i representades per nois i noies en edat de ser a l'escola secundària (entre dotze i setze anys).
Miró, Pau . Plou a Barcelona ; Els jugadors. Barcelona : RE&MA, 2016 .
Resum : Les dues obres que aplega aquest volum, estrenades el 2004 i el 2011 respectivament, han estat reconegudes amb nombrosos premis tant aquí com arreu, traduïdes com han estat en diverses llengües.

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir
Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Pinte
Insta