És notícia

...

Pla d'Impuls de la Lectura


El pla es desenvoluparà fins al 2014 amb l'objectiu de lluitar contra el fracàs escolar
 

El Departament d'Ensenyament, amb l'objectiu de lluitar contra el fracàs escolar, reforçarà el domini de la lectura a través del Pla d'Impuls de la Lectura en totes les àrees i matèries com a eina d'aprenentatge. Aquest pla es desenvoluparà fins al 2014. El Pla d'Impuls de la Lectura que està elaborant Ensenyament tindrà tres eixos principals:

  • L'aprenentatge de la lectura.
  • L'ús de la lectura per l'aprenentatge, com a eina d'accés a la informació, la descoberta i l'ampliació de coneixements.
  • Desenvolupar l'hàbit lector.

Amb aquest objectiu Ensenyament ha constituït un grup de treball amb el Comissionat d'Universitats per analitzar la formació humanística dels futurs mestres i professors. També amb l'objectiu de fomentar el gust per la lectura i les humanitats el Departament organitzarà les Olimpíades del Saber, adreçades a l'alumnat d'ESO i Batxillerat més ben preparat en l'àmbit humanístic i científic. També aquest any, i per primera vegada, els Premis Catalunya Educació inclouran un nou premi, el Premi Joan Triadú adreçat a les iniciatives literàries de persones, centres educatius o institucions.

Més info:

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Tardes: de dilluns a divendres de 16h a 20h
Matins: de dimarts a divendres de 10:30h a 14h
Dissabtes: de 10 a 14h
Dilluns matí tancat.

CONTACTE

C. de la Llibertat, 6

17455 Caldes de Malavella

Tf. 972472350

biblioteca@caldesdemalavella.cat

SEGUEIX-NOS!