És notícia

...

Caldes de Malavella presenta la 6a. Fira d’Oportunitats i l’Intercanvi, un mercat solidari i anticrisi.

Després de l’èxit de participació de les cinc edicions anteriors, l’àrea de turisme i promoció econòmica de l’Ajuntament de Caldes de Malavella celebra el proper diumenge 20 de novembre la 6a. Fira d’Oportunitats i l’intercanvi. Un mercat anticrisi i solidari que compta amb un gran espai per a vendre, canviar i/o regalar tota mena de productes no alimentaris.

El matí del diumenge 20 de novembre a Caldes de Malavella s’organitza un gran mercat d’oportunitats i solidari, un espai per intercanviar, vendre o regalar tota mena d’objectes. El mercat, obert tant a professionals com a particulars, se celebra a l’entorn de la fira-mercat dels diumenges, a la Plaça de l’Ajuntament i als carrers contigus. En les cinc edicions anteriors es va comptar amb una gran afluència de visitants i amb més d’una trentena de parades a cadascuna d’elles. En aquesta edició, la previsió de participació es dibuixa molt superior a causa dels temps de crisi econòmica en els que ens trobem, ja que el mercat representa una gran ocasió per treure profit de tot allò que ja no es fa servir i aconseguir a un bon preu objectes antics i de segona mà.

El cost de participació dels assentadors és únicament en base a productes de primera necessitat, que s’han d’entregar a l’estand que Càritas Diocesana tindrà a l’espai. De la mateixa manera, tothom que s’apropi a la Fira hi pot portar aliments bàsics de llarga durada com ara arròs, pasta, sucs, conserves etc... i col·laborar així amb aquest esdeveniment solidari. Els aliments recollits per aquesta entitat solidària es destinaran per a ajudar les famílies necessitades de la població en col·laboració amb Serveis Socials.


Més informació:

Oficina de Turisme de Caldes de Malavella
turisme@caldesdemalavella.cat
972 48 01 03
 

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Tardes: de dilluns a divendres de 16h a 20h
Matins: de dimarts a divendres de 10:30h a 14h
Dissabtes: de 10 a 14h
Dilluns matí tancat.

CONTACTE

C. de la Llibertat, 6

17455 Caldes de Malavella

Tf. 972472350

biblioteca@caldesdemalavella.cat

SEGUEIX-NOS!