És notícia

...

El divendres 15 de juliol Xavier Calvet presentarà temes nous a la biblioteca de Caldes

 

El divendres 15 de juliol a les 22h Xavier Calvet oferirà un concert al jardí de la biblioteca de Caldes. Entrada gratuïta.

El català Xavier Calvet, cantant i guitarra de BULLITT, banda de punk rock amb la qual ha publicat quatre treballs des del 2009 -tres d'ells sota la disciplina del segell degà BCore-, acaba de començar el passat 2015 nova aventura en solitari amb nom i cognoms. Un pas endavant en la linia del seu anterior 'alter ego' cantautor (Lazy Juo), que fixa un nou rumb dins del seu particular horitzó musical. A mig camí entre la urgència del punk-rock acústic i el preciosisme folk, Calvet posa tot el seu bagatge personal i musical al servei d'aquest nou projecte, que comptarà amb la inestimable col·laboració de diversos músics de l'escena musical Catalana i que ja es troba preparant a foc lent als estudis Ultramarinos Costa Brava del seu amic i productor Santi Garcia. 

A Caldes podrem escoltar algunes de les cançons que formaran part d'aquest nou disc, que veurà la llum aquesta tardor, abans que ningú.

 

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Tardes: de dilluns a divendres de 16h a 20h
Matins: de dimarts a divendres de 10:30h a 14h
Dissabtes: de 10 a 14h
Dilluns matí tancat.

CONTACTE

C. de la Llibertat, 6

17455 Caldes de Malavella

Tf. 972472350

biblioteca@caldesdemalavella.cat

SEGUEIX-NOS!