És notícia

...

Supernit a les biblioteques

Com molts súpers ja sabeu, el malvat Sr. Pla ha tancat la Nenúfar i la Matoll a la biblioteca de la casa de la familia del Super 3.
El Sr. Pla. amb l’ajuda del seu ajudant, en Rick, han posat a la porta unes cadenes gruixudíssimes amb un cadenat enorme a la porta de la Superbiblioteca per tal que les dues elfes no puguin sortir. L’única manera d’obrir aquest cadenat és resolent quatre enigmes. Les solucions d’aquests enigmes seran els quatre números que permetran obrir el cadenat.


La Nenúfar i la Matoll, buscant i rebuscant per tots els llibres, contes i històries de la biblioteca, han aconseguit resoldre dos enigmes i obtenir els dos primers números. Necessiten però l’ajuda de tots els súpers per tal de resoldre els dos darrers enigmes i obtenir els dos últims números que han d’obrir el cadenat. Per aquest motiu, nens i nenes, esteu convocats a la “Supernit a les biblioteques”. La nit del 25 de maig, a les 20 h, serem moltes les biblioteques que estarem pendents per tal de poder alliberar a les dues superheroïnes. Us animeu a venir? L’activitat és gratuïta però l’aforament és limitat. Veniu a inscriure-us! Necessitem la vostra ajuda per tal que sigui un èxit!



Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Tardes: de dilluns a divendres de 16h a 20h
Matins: de dimarts a divendres de 10:30h a 14h
Dissabtes: de 10 a 14h
Dilluns matí tancat.

CONTACTE

C. de la Llibertat, 6

17455 Caldes de Malavella

Tf. 972472350

biblioteca@caldesdemalavella.cat

SEGUEIX-NOS!