Llegir Teatre

Des del setembre de 2015, la Biblioteca Pere Caner de Calonge s’ha sumat al projecte Llegir Teatre, que fa tres anys que està en moviment.

1. EN QUÈ CONSISTEIX EL PROJECTE LLEGIR TEATRE?

El servei de Biblioteques del Departament i el Teatre Nacional de Catalunya duen a terme el projecte"Llegir el teatre", un cicle de clubs de lectura sobre textos teatrals.

La proposta compta amb la complicitat de les biblioteques catalanes, les quals afegeixen una nova modalitat de club de lectura. Els lectors es troben a la biblioteca per comentar una obra que han llegit prèviament per comentar-la i aprofundir en els seus aspectes més rellevants.

Cada sessió està dedicada a un text de la programació del TNC. Els lectors que en són membres d’aquest club gaudeixen de descomptes en entrades de la seva programació i altres avantatges. El servei de Biblioteques proveeix els exemplars dels textos als membres del club de lectura i facilita la millora del fons de les biblioteques públiques.

2. QUI HI POT ASSISTIR?

Aquest projecte està obert a tothom que tingui ganes de descobrir el món del teatre. Per sol•licitar informació, ho podeu fer via web, per telèfon o bé adreçar-vos personalment a la biblioteca Pere Caner. 

3. PROGRAMACIÓ:

Tot seguit, us posem l'enllaç amb la programació d’aquest curs 2018 – 19:

Llegir el Teatre/ Curs 2018 - 19

« Pàgina anterior

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir
Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit