Normativa ordinadors

El servei d´accés a les noves tecnologies informàtiques és lliure i gratuït per a tothom. L´objectiu del servei és garantir la possibilitat d´accés a Internet i a diversos programes i aplicacions informàtiques a tota la població i potenciar-ne la seva utilització i coneixement.

TERMINALS D'ACCÉS PÚBLIC

1. Requisits: Per donar-se d'alta cal presentar el DNI, passaport o targeta de residència. Els menors de 14 anys necessiten l'autorització dels pares o tutors.

2. Cada usuari té una clau d'accés personal i intransferible. Qui utilitzi claus d'accés d'altres usuaris quedarà automàticament bloquejat.

3. El límit màxim per usuari són 20 sessions (hores) al mes. No es pot repetir una sessió en el mateix ordinador. En el cas dels menors de 14 anys, les sessions es limiten a 30 minuts.

4. En cada sessió hi pot participar un màxim d´una persona per ordinador.

5. Es pot reservar un terminal (dia i hora concret) des del taulell d'informació, per telèfon o des de la web http://s2.puntxarxa.org/bibgirona/reserves010/

6. Les reserves expiren quan passen 10 minuts de l'hora reservada. A partir d'aquest moment, el terminal queda lliure per un altre usuari.

7. Hi ha 3 terminals d'ús exclusiu per a infants de 30 minuts de durada a la planta baixa. Per poder accedir - hi, cal presentar el carnet de la biblioteca al taulell d'informació.

8. A la primera planta, hi ha 6 terminals d'ús exclusiu per a majors de 14 anys: 3 terminals de 60 minuts i 3 terminals de 30 minuts. Per últim, a la segona planta hi ha un terminal de consulta ràpida del catàleg de 15 minuts de durada i un ordinador d'1 hora d'ús exclusiu per l'escàner.

9. Cost de les impressions: blanc i negre (0'10 cèntims), en color (0'50 cèntims).

10. No és permesa la instal.lació de programes als equips informàtics de la biblioteca per part dels usuaris.

11. Quan hi hagi una excessiva demanda del servei es donarà prioritat a la consulta bibliogràfica o informativa per sobre de l´ús estrictament lúdic.

12. L'ús d'Internet a la Biblioteca és una eina d'informació, per tant, està totalment prohibit utilitzar Internet per connectar-se a: xats, jocs, youtube, pàgines de contingut xenòfob, pornogràfic,...etc. Qui es connecti a Internet amb aquestes finalitats li serà bloquejat l’accés a Internet durant 1 mes. Si la persona reincideix, s’anirà augmentant el període de bloqueig fins a arribar a 1 any de sanció.

13. La biblioteca no es fa responsable dels continguts a la xarxa.

14. Es poden programar activitats per potenciar-ne l´ús per part de persones no iniciades amb preferència sobre les habituals del servei, i de la població més jove i més gran davant de l´adulta.

WIFI

1. L'usuari pot venir amb l'ordinador portàtil i connectar-se a Internet des de la xarxa inalàmbrica de la Biblioteca.

2. Al taulell d'informació es lliurarà el tiquet amb el nom i la clau d'accés per entrar.

3. Als menors de 18 anys se'ls lliurarà un tiquet d'1 hora amb un termini màxim de 15 sessions mensuals; els majors d'edat tenen accés il.limitat.

 

« Pàgina anterior

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir
Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit