Presentació

 

La Biblioteca Pere Caner (BPC) va obrir les seves portes l’11 de febrer del 2007. Va ser inaugurada per l’Hble. Sr. Joan Manuel Tresserras i Gaju, essent alcalde l’Il•lm. Sr. Jordi Soler i Casals. Des d’aleshores, la biblioteca Pere Caner funciona com a equipament municipal integrat dins del Sistema de Lectura Pública de Catalunya. L’equipament està distribuït en tres plantes i es troba ubicat al carrer Sant Joan o de l’Educació, nº 26.


Un edifici amb història:


Abans de la remodelació, aquest edifici havia servit com a Hospital per a "pobres" durant l’Edat Mitjana. L’any 1674 es va col•locar la primera pedra de la capella dedicada a Sant Joan Baptista. Més tard, durant el segle XIX i part del XX, s’utilitzà com a escola i habitació per als mestres. Finalment, al segle XXI i després d’una reforma integral, inclosa la façana, va esdevenir la seu de la Biblioteca Municipal de Calonge.

Durant els anys d’obertura d’aquest equipament local, la biblioteca ha anat millorant, ja que ha ampliat considerablement el seu fons, s'ha fet purga d'exemplars vells i obsolets, ha canviat la distribució, tant de la secció infantil com de la secció d’adults, i també ha adquirit nou mobiliari, a fi de convertir-se en un servei totalment adequat i adaptat a les necessitats dels usuaris que cada dia ens visiten i servir com a punt de trobada per a tots els ciutadans/es del municipi.

                                                                            

 

 

                                                           

 

                                             

 

 

 

                                              

 

 

                                    

 

                                            

 

                                             

 

 

                                            

 

 

 

 

 

« Pàgina anterior

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir
Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit