Serveis


1.INFORMACIÓ I CONSULTA:

La biblioteca procura donar resposta de forma personalitzada a les consultes que plantegin els usuaris, així com orientar-los en la recerca d’informació.

2. PRÉSTEC:

Per accedir a aquest servei només us cal el carnet d’usuari, que és gratuït i que us permetrà disposar durant 30 dies de :

  • 15 llibres. 
  • 5 revistes.
  • 5 CDs.
  • 5 DVDs.


Es podran realitzar fins a 2 renovacions sempre i quan el document no tingui cap reserva prèvia.
En cas de retornar els documents amb retard, el sistema informàtic aplicarà automàticament una penalització d´1 punt per document i dia de retard a partir de la data de venciment del préstec. Per a cada 60 punts de penalització acumulats s’aplicarà una exclusió temporal del servei de préstec a totes les biblioteques públiques durant 15 dies.

Cada usuari/ària podrà realitzar fins a 5 reserves. Quan el document arribi a la biblioteca s’avisarà a l’usuari via e-mail o per telèfon. A partir d’aquell moment, disposarà de 5 dies per passar-lo a recollir.

3. PRÉSTEC INTERBIBLIOTECARI:

Si us interessa un document que no es troba a la nostra Biblioteca hi ha la possibilitat de demanar-lo a un altre centre sense cap cost addicional.

4. SALA DE CONSULTA I LECTURA

Qualsevol persona pot venir a estudiar, llegir o consultar documents dins el recinte sense necessitat de fer-se soci. Disposem d'un fons molt ampli: diaris i revistes, novel·les, llibres de coneixements, pel·lícules i CD's, novel·les juvenils, contes infantils, etc. Els documents que portin un teixell on hi posa "exclòs de préstec", tan sols es poden consultar dins la biblioteca.

5. SERVEI D’INFORMACIÓ LOCAL

A la Biblioteca trobareu la informació de tot el que faci referència al nostre municipi: activitats, cursos,... i accés a la Col.lecció Local.

6. SERVEI DE FOTOCÒPIES:

Disposem de fotocopiadora, escàner i impressores de lliure accés.

Preus:

  • Impressions a color: 0,50€
  • Impressions en blanc i negre: 0,10€
  • Fotocòpies: 0,10€

7. INTERNET I INFORMÀTICA:

Disposeu de 7 ordinadors amb connexió lliure i gratuïta a Internet i aplicacions d´Office. Hi ha 4 ordinadors amb sessions d´una hora de durada i 3 restants amb sessions de 30 minuts.
Cada usuari disposa de 20 sessions mensuals. Cada sessió d'una hora comença i finalitza a les hores en punt.

Per donar-vos d´alta del servei ho podeu fer des del taulell de la planta baixa de la biblioteca, mostrant el DNI i/o NIF. Els menors de 14 anys necessiten venir acompanyats del pare, mare o tutor perquè els signi l’autorització.

Els ordinadors es poden reservar amb una antelació de 5 dies via internet accedint a l´adreça:

http://s2.puntxarxa.org/bibgirona/reserves010/

8. WI-FI:

Permet als usuaris connectar-se a Internet gratuïtament des dels seus dispositius mòbils. La connexió és lliure i sense límit de temps, excepte per als menors de 18 anys. Qui vulgui connectar-se ha de demanar el codi d’usuari i la contrassenya al taulell d’informació.

9. ACTIVITATS CULTURALS:


La Biblioteca és un espai on es porten a terme activitats complementàries, com l’hora del conte, tallers, xerrades, visites escolars, club de lectura, club de teatre, converses en anglès, etc.

 

Podeu descarregar-vos el tríptic aquí:

« Pàgina anterior

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir
Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit