Dossier de premsa

Calonge acull una xerrada sobre la gastronomia i el vi

17 de gener de 2013 | Diari de Girona

CALONGE | DDG

La biblioteca municipal Pere Caner de Calonge ha acollit la xerrada-taller "La cuina i el vi". En aquesta activitat hi han participat el cuiner Jordi Lineros, que ha explicat diverses receptes de plats preparats amb el vi com a ingredient destacat; l'enòloga Montse Molla i el representant de la Fundació Remença XXI, Manel Comas, que ha explicat la manera com s'empelta un cep i com es produeix el vi de la Zona d'Interès Etnològic de Calonge. Aquesta és la primera activitat que acull la biblioteca Pere Caner dins del cicle Biblioteques amb DO. Aquest cicle continuarà aquest divendres amb "Els poemes del vi", una lectura de poesia a càrrec de Josep Pedrals.

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2013/01/17/calonge-acull-xerrada-sobre-gastronomia-vi/599989.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit