Dossier de premsa

El orígens del vi de pagès de Calonge

17 de novembre de 2013 | El Punt

La fundació Remença XXI reivindica el producte en la festa anual. Treballen per reactivar la Zona Etnològica

Els vinaters tradicionals de Calonge, sota el paraigua de la fundació Remença XXI, han reprès les converses amb la Generalitat per mirar d'aconseguir la declaració de Zona d'Interès Etnològic (ZIE) que el conseller de Cultura va desestimar fa dos anys, com un reconeixement de la seva activitat.

Però mentre això no arribi, aquest cap de setmana celebren la festa del vi de pagès del municipi, amb la qual reivindiquen tot el procés d'elaboració del vi natural. Després d'una bona collita per les pluges de la primavera, divendres van obrir el programa amb Pere Guilera al capdavant d'un tast de varietats de raïms, mostos i vins a base de xarel·lo, monestrell i Jaqué –aquesta última varietat, poc ...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/1-territori/11-mediambient/694182-el-origens-del-vi-de-pages-de-calonge.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mes&utm_source=rss&utm_medium=mes&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit