Dossier de premsa

Càtedra amb sabor

25 de setembre de 2014 | El Punt

La UdG i l'Ajuntament de Calonge presenten la nova càtedra de gastronomia, cultura i turisme, que s'impartirà a la població. Els germans Roca en són els presidents d'honor per donar-li ressò internacional

La Universitat de Girona (UdG) i l'Ajuntament de Calonge posaran en marxa aquest curs la nova càtedra de gastronomia, cultura i turisme, una iniciativa per dotar la institució acadèmica d'un centre de referència internacional amb la gastronomia com a fil conductor, però sense deixar de banda el vessant turístic i la imbricació de la cultura del menjar i el vi amb ciències com ara la literatura, l'antropologia, les humanitats i la salut nutricional.

La càtedra es va presentar ahir al matí al castell de Calonge, amb l'assistència de l'alcalde de la població, Jordi Soler; el rector de la UdG, Sergi Bonet, i personalitats del món de la cultura, el turisme i la gastronomia de les comarques giron...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/779933-catedra-amb-sabor.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=portada&utm_source=rss&utm_medium=portada&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit