Dossier de premsa

La UdG s´acosta a la cuina amb una càtedra que vincula gastronomia, cultura i turisme

24 de setembre de 2014 | Diari de Girona

El projecte neix de la mà de l'Ajuntament de Calonge i compta amb la presidència del sommelier Josep Roca

CALONGE | ACN

La Universitat de Girona i l'Ajuntament de Calonge s'han aliat per impulsar una càtedra que explora la vinculació entre gastronomia, cultura i turisme. L'objectiu és poder donar contingut acadèmic a tota la història gastronòmica de la zona, així com també estudiar les seves potencialitats a nivell cultural i turístic per tal de rellançar-la internacionalment. El projecte s'ha presentat aquest dimecres i compta amb la direcció dels professors Josep Maria Nadal i Joaquim Majó. El projecte està apadrinat pel sommelier de Can Roca, Josep Roca. Al llarg d'aquest curs es presentaran les primeres activitats que organitzaran. L'ajuntament aporta 50.000 euros anuals per finançar-les....

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/udg/2014/09/24/udg-sacosta-cuina-catedra-que/689123.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit