Dossier de premsa

Els vinaters llueixen verema a Calonge

19 de setembre de 2016 | El Punt

Els pagesos productors de vi i els cellers del municipi divulguen les feines de collir el raïm a peu de vinya, elaborar el most i posar-lo a fermentar

La fama del vi de Calonge ha crescut en els darrers anys, gràcies a la feina paral·lela que segles enrere van iniciar els pagesos –que avui traspassen fronteres i lluiten pel reconeixement d'una elaboració del vi tradicional– i a cellers com el del Mas Eugeni –dins de la DO Empordà– o Clos d'Agon –que per les varietats de raïm que empra en l'elaboració es va adherir a la DO Catalunya–. Els productors feia temps que organitzaven activitats, cadascú per la seva banda, per donar a conèixer el procés de veremar –o veimar, millor dit, en el subdialecte empordanès–, però el municipi aquest any ha aglutinat un tast de les diverses experiències en la primera edició del Verema i Família, en què també...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/1005033-els-vinaters-llueixen-verema-a-calonge.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit