Dossier de premsa

Calonge i la UdG reforcen la gastronomia i el turisme

19 de juliol de 2017 | El Punt

La Càtedra de Gastronomia, Cultura i Turisme convoca ajuts que permetran cobrir totalment o parcialment la matrícula dels crèdits del màster. Set estudiants ja enllesteixen els últims treballs

La Càtedra de Gastronomia, Cultura i Turisme Calonge-Sant Antoni convoca ajuts destinats a estudiants de màsters de la Universitat de Girona relacionats amb l’àmbit de la gastronomia i l’alimentació. Aquestes beques, amb un import màxim de 3.000 euros cadascuna, es destinen a cobrir totalment o parcialment l’import dels preus públics de la matrícula de 60 crèdits d’un màster oficial cursat a la UdG.

Els estudiants hauran de presentar un treball que aprofundeixi en la problemàtica d’aquests potents sectors, sense limitació pel que fa al territori. L’alcalde, Jordi Soler, destaca la importància que un ajuntament com el de Calonge-Sant Antoni s’impliqui en la universitat en un punt clau com és...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/societat/article/5-societat/1196818-calonge-i-la-udg-reforcen-la-gastronomia-i-el-turisme.html


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit