Dossier de premsa

“La Costa Brava encara és poc coneguda a la Xina”

31 de juliol de 2017 | El Punt

Dues estudiants xineses becades per la càtedra de gastronomia, cultura i turisme Calonge-Sant Antoni analitzen el mercat xinès a la Costa Brava

Adaptar i promoure l’oferta gastronòmica i l’enològica de la Costa Brava és el treball que fan dues estudiants xineses, Yungie Gong i Dan Zhu, que han estat becades per la càtedra de gastronomia, cultura i turisme Calonge-Sant Antoni de la Universitat de Girona (UdG). Les dues estudiants del màster de gastronomia i alimentació posen en relleu, però, que tot i la seva potencialitat, la Costa Brava encara és força desconeguda a la Xina.

Què us ha portat a estudiar a la Universitat de Girona?[Yungie Gong] Fa set anys que volto per l’Estat investigant. Durant els darrers quatre, he viatjat per més de 24 destinacions turístiques diferents de l’Estat. Les beques de la càtedra em van permetre cobr...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/societat/article/5-societat/1205383-la-costa-brava-encara-es-poc-coneguda-a-la-xina.html


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit