Diàlegs sobre gastronomia, a la UdG
(El Punt. ).Resum:
La càtedra de gastronomia, cultura i turisme Calonge i Sant Antoni de la Universitat de Girona (UdG) va iniciar ahir una nova edició dels seus diàlegs centrada en la relació amb la premsa. En aquest primer diàleg hi van participar el xef Jordi Cruz i la periodista gastronòmica Cristina Jolonch, de La Vanguardia.
Jordi Cruz, cuiner amb quatre estrelles Michelin, va afirmar que havia perdut “la fe en el periodisme”, ja que “ens trobem en una revolució en què tothom pot informar i dir la seva, encara que no siguis periodista”. Per la seva banda, Jolonch va remarcar que “la clàssica crítica gastronòmica que abans trobàvem als diaris està sent substituïda més amb cròniques”, i hi va afegir que “...
Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/societat/article/5-societat/1390959-dialegs-sobre-gastronomia-a-la-udg.html