Guies de lectura
Image

Per llepar-se'n els dits

(El Punt. ).
Sortim 20-05-2011 Pàgina 26
Dossier de premsa

Resum:

L'associació de restaurants de la Badia El Plat Blau ha tornat a organitzar, un any més, i fins al 18 de juliol, la campanya gastronòmica El Menú de la Gamba, sota el lema Xucla'n el cap i llepa-te'n els dits!, que aplega un total de 20 establiments de Calonge-Sant Antoni, Palamós i Vall-llobrega. El Menú de la Gamba, que té un preu tancat de 38 euros, inclou torrades amb tomata i anxoves de Palamós, gamba mitjana fresca (200 grams) de Palamós, fideus rossejats amb allioli, postres, vi Sumarroca o cervesa Estrella Damm Inedit i cafè.

L'Associació de Restaurants de la Badia, que impulsa El Plat Blau com un segell de qualitat i servei durant tot l'any, va néixer a principis de 2003 com una in...

Font de l'article:
http://www.elpunt.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/412387-per-llepar-sen-els-dits.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mesSocietat&utm_source=rss&utm_medium=mesSocietat&utm_campaign=rss