Dossier de premsa

Per llepar-se'n els dits

20 de maig de 2011 | El Punt

L'associació de restaurants de la Badia El Plat Blau ha tornat a organitzar, un any més, i fins al 18 de juliol, la campanya gastronòmica El Menú de la Gamba, sota el lema Xucla'n el cap i llepa-te'n els dits!, que aplega un total de 20 establiments de Calonge-Sant Antoni, Palamós i Vall-llobrega. El Menú de la Gamba, que té un preu tancat de 38 euros, inclou torrades amb tomata i anxoves de Palamós, gamba mitjana fresca (200 grams) de Palamós, fideus rossejats amb allioli, postres, vi Sumarroca o cervesa Estrella Damm Inedit i cafè.

L'Associació de Restaurants de la Badia, que impulsa El Plat Blau com un segell de qualitat i servei durant tot l'any, va néixer a principis de 2003 com una in...

Font de l'article:
http://www.elpunt.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/412387-per-llepar-sen-els-dits.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mesSocietat&utm_source=rss&utm_medium=mesSocietat&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit