Dossier de premsa

Cites per assaborir una terra

20 de maig de 2011 | El Punt

La comarca del Baix Empordà posseeix una extraordinària riquesa patrimonial i paisatgística, però és també un dels principals destins gastronòmics de Catalunya i d'arreu del món. De fet, a principi de la dècada dels noranta del segle passat, alguns municipis es van adonar de la importància de la gastronomia com a atractiu turístic i per poder allargar la temporada, i amb la implicació dels seus restauradors van organitzar interessants campanyes gastronòmiques que han donat renom a diverses localitats de la Costa Brava. En són un exemple les mostres: Pals i la cuina de l'arròs, que va començar el 2 d'abril i s'acabarà el 5 de juny; El peix de roca de Begur, que va començar el 30 d'abril i s'a...

Font de l'article:
http://www.elpunt.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/412393-cites-per-assaborir-una-terra.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mesSocietat&utm_source=rss&utm_medium=mesSocietat&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit