Dossier de premsa

Una altra edició del Menú de l'Escamarlà

11 d'octubre de 2011 | El Punt

Un total de 14 restaurants de Calonge, Palamós i Vall-llobrega ofereixen, fins al 18 de desembre, el Menú de l'Escamarlà. La proposta gastronòmica, que manté el preu de fa dos anys, 32 euros, és organitzada per l'Associació de Restaurants de la Badia i inclou plats de mar i muntanya, amb amanida de bolets de temporada, plat d'escamarlans, calamars farcits a l'estil del Baix Empordà i postres.

A.V.

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/462614-una-altra-edicio-del-menu-de-lescamarla.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mes&utm_source=rss&utm_medium=mes&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit