Dossier de premsa

La zona etnològica de Calonge perd tres cellers

30 de novembre de 2011 | El Punt

Es tracta de Can Pereclara, Mas Mont i Can Sais, de Vall-llobrega, que aposten per un producte sanitari

Tres dels catorze cellers de Calonge i Vall-llobrega que van demanar la zona etnològica per defensar la pagesia tradicional, que després va donar lloc a la Fundació Remença XXI i que ara la Generalitat ha arxivat, s'han desmarcat del projecte per fer un producte alimentari amb el vistiplau de Sanitat i Indústria. Es tracta dels cellers calongins Can Pereclara i Mas Mont i de Can Sais, de Vall-llobrega.“Ens hem legalitzat per vendre un producte a un consumidor amb un registre sanitari”, va dir la propietària de Can Sais, Marta Arenas. Leandre Pedro, del Celler Can Pereclara, i Octavi Frigola, del Celler Mas Mont, van reconèixer que hi havien donat suport inicialment però que ara aposten per u...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/1-territori/11-mediambient/480776-la-zona-etnologica-de-calonge-perd-tres-cellers.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mes&utm_source=rss&utm_medium=mes&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit