Dossier de premsa

18 restaurants participen en la campanya del Menú de la Gamba

06 de maig de 2012 | Diari de Girona

CALONGE | DDG

El Menú de la Gamba, de l'Associació de Restaurants de la Badia "El Plat Blau", compta en la present edició amb 18 restaurants de Palamós, Sant Antoni de Calonge i Vall-llobrega. La campanya ha començat aquesta setmana i s'allarga fins al 15 de juliol, durant la qual els restaurants oferiran el menú que inclou un entrant amb torrades amb tomàquet i anxoves, un plat de gamba mitjana fresca de Palamós i fideus rossejats amb allioli negat. El preu és de 38 euros.
Aquest any el Menú de la Gamba es troba als restaurants Costa Brava, Guillermo, Refugi de Pescadors, Simon i Traguinyol de Sant Antoni; als restaurants Bell Port, Ca l'Amadeu, Caleta Blava, Fish, Hotel Àncora, Hotel T...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2012/05/06/restaurants-participen-campanya-menu-gamba/560677.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit