Dossier de premsa

Primera cervesa ripollesa

21 de gener de 2013 | El 9 Nou.cat

Dos socis de Ripoll comercialitzen la primera cervesa artesanal que es fa a la comarca, i a partir de l’estiu ja estarà en funcionament la seva microcerveseria al polígon de la Barricona.

El Ripollès tindrà la seva primera microcerveseria aquest estiu. Mikel Mendizabal i Marc Baulida, tots dos veïns de Ripoll, estan acabant de negociar el lloguer d’una nau al polígon de la Barricona per poder fer la producció de la que és la primera cervesa del Ripollès i que porta per nom Calavera. El que va començar com a hobby “perquè ens agrada el món de la cervesa” s’ha acabat convertint en un negoci que suposa comercialitzar “una cervesa artesana de qualitat i totalment natural”, assegura Baulida. Hi ha bars del Ripollès que ja l’ofereixen.


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona