Dossier de premsa

Els veïns “salven” la casa de la vila de Campdevànol

08 de desembre de 2016 | El Punt

La majoria de votants d'una consulta rebutgen la proposta urbanística que n'incloïa l'enderroc

La connexió de tres places del centre de Campdevànol, que implicava l'enderroc de la casa de la vila, ha estat rebutjada per la majoria dels participants en la consulta popular que es va celebrar dimarts en aquest municipi. Dels 500 votants, 292 van respondre que no, 177 van dir que sí i 21 van deixar la papereta en blanc. Tenien dret a vot 2.838 veïns i, per tant, la participació va ser de prop del 18 %, un índex elevat per a aquest tipus de votacions.

La consulta es feia per decidir accions urbanístiques a les places Anselm Clavé, Valldemossa i de la Sardana i la pregunta en què es veia afectat l'edifici consistorial deia: “Creus que l'àmbit d'actuació s'ha de convertir en un espai de via...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/1-territori/6-urbanisme/1029185-els-veins-salven-la-casa-de-la-vila-de-campdevanol.html?cca=1&piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona