És notícia

...

XIV Certamen Literari de Campdevànol

L’Ajuntament de Campdevànol ha convocat el XIVè Certamen Literari de la vila. El Certamen, plenament consolidat arriba a la seva 14ena edició, havent assolit l’any passat la meritòria xifra de 325 obres presentades. Convocat el XIVè Certamen Literari de Campdevànol que organitza la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Campdevànol. Iniciat l’any 2000 el Certamen està plenament consolidat i gaudeix d’una llarga trajectòria en la promoció de l’ús de la llengua catalana en la narrativa i la poesia.

Les modalitats del Certamen són un any més la narrativa i la poesia, per bé que les categories s’amplien. A les ja habituals s’hi afegeix la categoria d’Infantil A, per els alumnes de primer i segon de primària, només en la modalitat de narrativa, d’acord amb la petició formulada per l’Escola Pirineu de Campdevànol. En aquesta categoria s’admet també la presentació de treballs manuscrits en full quadriculat.
La resta de categories mantenen les bases habituals que podeu trobar annexes a aquesta nota. L’entrega de premis s’efectuarà el proper dia 12 d’abril en el marc dels actes de Sant Jordi. La presentació d’originals finalitza el proper dia 20 març al migdia al registre de l’Ajuntament de Campdevànol.
La regidora de Cultura, Marta Bardulet ha volgut recordar que el Certamen Literari “és el compromís principal d’aquesta institució amb la promoció de la llengua catalana”.

Podeu consultar les bases, per la modalitat de narrativa i de poesia.

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

De 5 a 8 de la tarda

CONTACTE

Plaça d'Anselm Clavé, s/n

17530 Campdevànol

Tf. 972730482

biblioteca@campdevanol.org

SEGUEIX-NOS!