Dossier de premsa

Tast de formatges i vins de les Cuines de la Vall

20 de juny de 2012 | El Punt

Cuines de la Vall de Camprodon ha dut a terme la primera sessió del projecte Forma't amb les Cuines. En concret, ha fet un tast de formatges amb Mariona Rota. El vins que l'acompanyaven han estat seleccionats per Jordi Verdaguer, del restaurant El Pont 9 de Camprodon. Els formatges eren de l'Alt Urgell, la Noguera, el Berguedà, Osona i el Bages, i de les comarques gironines.

J.C.

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/552218-tast-de-formatges-i-vins-de-les-cuines-de-la-vall.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mesSocietat&utm_source=rss&utm_medium=mesSocietat&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube