Guies de lectura
Image

A punt, la cuina de la matança i de la Quaresma

(El Punt. ).
El Punt Avui. Comarques Gironines 29-01-2013 Pàgina 4
Dossier de premsa

Resum:

L'associació Cuines de la Vall de Camprodon ha posat en marxa la Temporada Gastronòmica de la Matança i de la Quaresma per sisè any consecutiu. Els restaurants de la vall que hi participen ofereixen fins el dia 10 de febrer menús amb aliments típics del rebost provinents de la matança del porc i, de l'11 de febrer al 3 de març els de Quaresma. La Temporada aplega un total d'onze establiments de restauració. Les Cuines de la Vall de Camprodon, promotora d'aquesta campanya gastronòmica, prepara nous plats d'aquest temps de renovació del rebost de les cases i amb els productes que l'hivern porta a taula.

J.C.

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/614494-a-punt-la-cuina-de-la-matanca-i-de-la-quaresma.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mes&utm_source=rss&utm_medium=mes&utm_campaign=rss