Dossier de premsa

A punt, la cuina de la matança i de la Quaresma

29 de gener de 2013 | El Punt

L'associació Cuines de la Vall de Camprodon ha posat en marxa la Temporada Gastronòmica de la Matança i de la Quaresma per sisè any consecutiu. Els restaurants de la vall que hi participen ofereixen fins el dia 10 de febrer menús amb aliments típics del rebost provinents de la matança del porc i, de l'11 de febrer al 3 de març els de Quaresma. La Temporada aplega un total d'onze establiments de restauració. Les Cuines de la Vall de Camprodon, promotora d'aquesta campanya gastronòmica, prepara nous plats d'aquest temps de renovació del rebost de les cases i amb els productes que l'hivern porta a taula.

J.C.

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/614494-a-punt-la-cuina-de-la-matanca-i-de-la-quaresma.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mes&utm_source=rss&utm_medium=mes&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube