Dossier de premsa

Galetes ensucrades en forma de cullereta de cafè

21 d'abril de 2014 | El Punt

L'empresa de Camprodon Galetes Birba ha presentat la ‘sucspoon', una galeta dissenyada com si fos una cullera i que aguanta 50 graus de temperatura sense desfer-se ni trencar-se

Sucspoon. Aquest és el nom del nou producte que l'empresa de Camprodon Galetes Birba va presentar en la passada edició de la Fira Alimentària de Barcelona amb gran èxit. Es tracta d'una galeta allargada que fa la funció de cullereta del cafè i, a més, ja porta el sucre incorporat. Segons ha explicat Víctor Marsal, director general de l'empresa, alguns hotels, restaurants i cadenes hoteleres ja s'han interessat pel producte. El dissenyador de la galeta és el sabadellenc Jordi Nevot, que la va patentar fa uns deu anys.

Marsal explica que, fa anys, Birba va tenir un primer contacte amb el dissenyador, juntament amb dues cases més de galetes, “però el producte no va acabar de sortir”. De fet, l...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/4-economia/18-economia/734508-galetes-ensucrades-en-forma-de-cullereta-de-cafe.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mes&utm_source=rss&utm_medium=mes&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube