Dossier de premsa

La cuina de Camprodon arriba a l'Empordà

14 d'abril de 2015 | El Punt

Les Cuines de la Vall de Camprodon seran les protagonistes de la vuitena edició del cicle Tast i Tastets que organitza el Casino Castell de Peralada, amb el qual es vol donar rellevància als cuiners més destacats de banda i banda del Pirineu. Quatre xefs d'aquesta associació gastronòmica, nascuda l'any 2005 per recuperar, preservar i promocionar el patrimoni gastronòmic de la zona, portaran els sabors de muntanya a l'Empordà. Concretament, els protagonistes d'aquesta jornada (que se celebrarà aquest dijous a dos quarts de nou del vespre i que tindrà un preu de 65 euros) seran Francina Rigat (El Pont 9), Jordi Solé (hotel Calitxó), Jordi Vila (Can Jepet) i Eva Martínez (Can Jordi), que prepar...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/4-economia/18-economia/842487-la-cuina-de-camprodon-arriba-a-lemporda.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mesEconomia&utm_source=rss&utm_medium=mesEconomia&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube