Dossier de premsa

Les trumfes de la vall de Camprodon

12 de setembre de 2016 | El Punt

El grup Cuines de la vall de Camprodon ha començat la temporada gastronòmica de la trumfa. Aquest tubercle conreat a la vall i sota el control de la Cooperativa Ramadera de Molló té unes característiques específiques que li confereixen el fet d'estar més temps sota terra a causa del clima de la zona. Els restaurants de la Cuina de la Trumfa del col·lectiu són el Pont9, de Camprodon; l'hotel El Grèvol, de Llanars; les Planes i Can Jordi, d'Espinavell; l'hotel Calitxó i el Costabona, de Molló; Can Jepet, Can Tiranda i el restaurant el Pirineu, de Setcases; i la Fonda Rigà, de Tregurà, del municipi de Vilallonga de Ter.

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/1003039-les-trumfes-de-la-vall-de-camprodon.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube