Guia de l'usuari

 

SERVEIS

Informació i consulta:

La biblioteca procura donar resposta de forma personalitzada a les consultes que plantegin els usuaris, així com orientar-los en la recerca d'informació. 

Préstec:

Per accedir a aquest servei només us cal el carnet d'usuari que és gratuït i us permetrà disposar de:

8 Llibres              30 dies

4 Revistes           30 dies

3 cd's                   30 dies

3 dvd's                 30 dies

2 cd-rom's          30 dies

Es podrà realitzar fins a 2 renovacions sempre i quan el document no tingui cap reserva prèvia. 

En el cas de retornar els documents amb retard, el sistema informàtic aplicarà automàticament una penalització d'1 punt per document i dia de retard a partir de la data de venciment del préstec. Per a cada 60 punts de penalització  acumulats s'aplicarà una exculsió temporal del servei de préstec a totes les biblioteques públiques de 15 dies. 

Cada usuari/a podrà realitzar fins a 5 reserves, se li comunicarà l'arribada del document i disposarà fins a 5 dies per passar-lo a recollir. 

Préstec Interbibliotecari:

Si us interessa un document que no es troba a la Biblioteca hi ha la possibilitat de demanar-lo a un altre centre sense cap cost addicional. 

Reprografia:

Disposem de fotocopiadora, escàner i impressores de lliure accés. Els preus són els següents:

Impressions color                      0.30 € unitat

Impressions blanc i negre       0.10 € unitat

Fotocòpies                                   0.10 € unitat

Internet i informàtica:

Disposeu de 6 ordinadors, amb connexió lliure i gratuïta a Internet i aplicacions d'Office. Cada usuari disposa de 15 sessions mensuals d'1 hora de durada. Cada sessió comença i finalitza a les hores en punt. 

Per donar-vos d'alta del servei ho podeu fer des del taulell de la Biblioteca, mostrant el DNI i/a NIF. Els menors de 16 anys necessiten venir acompanyats del pare, mare o tutor perquè els signi l'autorització. 

Els ordinadors es poden reservar amb una antelació de 5 dies per internet a: http://s2.puntxarxa.org/bibgirona/reserves/index.php.

Wi-fi:

Permet que els usuaris es puguin connectar a Internet gratuïtament des dels seus dispositius mòbils. La connexió és lliure i sense límit de temps.

 

FONS

Fons General:

La Biblioteca compta amb fons de caràcter multidisciplinari, actualitzat i en qualsevol tipus de suport. S'hi poden trobar llibres, revistes, diaris, vídeos, CD, CD-ROM, DVD i mapes, entre d'altres materials. 

També es troben disponibles el fons antic de la Biblioteca, i les donacions de Carles Llach i Cadanet, Josep Bosch i Mercader i de Joaquim Tolosà i Xirgo. 

Col·lecció Local:

La Biblioteca intenta recollir el material que es publica sobre Cassà de la Selva. Aquest fons està format per obres d'escriptors locals, documents que parlen sobre el municipi o els voltants... Aquests documents estan exclosos de préstec (excepte en els casos en què hi hagin exemplars duplicats). 

Zona d'audiovisuals:

Els usuaris poden disposar de discs compactes portàtils per al seu ús dins de la Biblioteca. També oferim punts de consulta per veure DVD. Per fer ús d'aquest servei cal presentar el DNI al taulell d'informació. 

Secció Infantil:

Zona adaptada a les necessitats dels nens, amb els llibres de coneixements i d'imaginació recomanats per a cada període d'edat. 

Revistes i diaris:

Zona on es poden consultar 7 diaris i unes 80 revistes. Els diaris es guarden per un període de 3 mesos i els números antics de les revistes es donen. 

Recomana un llibre!:

Si has llegit darrerament un llibre que t'ha agradat o desagradat, escriu un breu comentari per a què altres lectors el puguin llegir també. Teniu les plantilles aquí.

« Pàgina anterior

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir
Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face